reklama

Holandia

reklama
Aneta bardzo Ci współczuje...:-( trzymaj się kobietko...
Sencilla widze wycieczka udana, a Marysia zadowolana z punktowanego miejsca w przyczepce??

chciałyscie to macie;-)
skanowanie zdjęc z ząbkującym szkrabem to nie lada wyczyn...
ale udalo sie...

sesja nr 1

sesja nr 2
niestety tym razem się nie popisali...

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem
Znowu nie mogłam nic wysłać, bo w tym cholernym blokowisku, gdzie mieszkamy często mój net traci zasięg i nie mogę się połączyć...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zrobiłam na obiadek dzisiaj zapiekankę z ziemniaków...Wyszła pyszna!Jeśli któraś reflektuje to mogę się podzielić...

Niunia zazdroszczę ci, że masz tak świetną możliwość do nauki języka...
Aniuhaven może razem wybierzemy się do szkoły w Bredzie, jak już tam przyjadę....:-);-)

Sencilla super że tak świetnie się bawiliście na wycieczce...Nasza rodzinka uwielbia jeździć rowerem, więc napewo też będziemy preferowli ten środek lokomocji na wycieczki!:-D:-D:-D

Agnes, Natka dzięki za pozytywną ocenę....;-):-)

Twigless zdjęcia wyszły bosko, mały to prześliczny aniołek i urodzony model...a loczki ma poprostu cudne!:tak::-D

Aneta też bardzo ci współczuje...:-(

Dziewczyny orientujecie się może ile egzaminów z języka będę musiała zdać, by móc uzyskać pracę w swom zawodzie jako nauczyciel wf i czy oni będą chcieli zatrudnić kogoś z innego kraju??? :szok::szok::confused:Jak się przedstawia ta sprawa w ich Kuratorium i jakie są warunki zatrudnienia obcokrajowców? Jeśli któraś się orienuje w temacie to będe wdzięczna za odp.:szok::-)

Siedzę właśnie na kompie i instaluję mężusiowi programowanie do nawigacji, bo zamierza wracać do NL swoim samochodem, żresztą przez 2 ostatni dni leżał pod nim i naprawiał wszelkie usterki w nim...:tak:

Dzień dobry wszystkim!

A co to wszystkie spicie jeszcze?;-):-D
Ja już sniadanko zjadlam,dzieciaki ubrałam i wyruszamy....
Po drodze wstapie chyba jeszcze na targ po świeże rybki na obiad...:happy:
Twiggless zdjęcia extra!Naprawde powinnaś pomysleć o wysłaniu ich do reklam itp.Prawdziwy gwiazdor z niego!:-D
Sencilla widze,że wycieczka sie udała wszyscy usmiechnięci...A ile dałaś za twoją przyczepkę?:sorry2:
Pauka jeszcze nie wiem czy my posiadamy w Bredzie taką szkołe...muszę się zorientować...:nerd:
Anetko moja Karinka też ma zdrowe ząbki :tak:tylko tutaj je lakujemy i pani dentystka przyzwyczaja dziecko do różnych odgłosów i narzędzi /w razie potrzeb późniejszych :baffled: pewnie/
W nocy mieliśmy także pare pobudek spowodowanych zębami...Da się przeżyć...
Uciekam, do popołudnia...
Miłego dnia!

witam z rana:-)
wiki dopiero wstała:-)

twiggless- zdjecia przecudne, antos chyba bedzie modelem:tak:
sencila- zazdroszcze ci takiej przyczepiki;-) nam tez by się przydała..

ja jestem ciekawa czy u mnie byłaby taka szkoła, przydało by się chociaż troche nauczyć holenderskiego...;-)

Witam z ranka
Niko już w szkole, a Oli buszuje po nowej wykładzinie i wreszcie moje ręce troszkę odpoczną.
Sencilla przyczepka super, ile kosztowała?
twiggless zdjęcia Antosia superowe:tak:. Sencilla przystojniak Twój zięć:-). Ja również życzę wszystkiego naj dla Tosi:tak:.
Miłego dnia

Hejka:-):-)

Sencilla wszystkiego naj ...naj ...dla Tosienki!!!!!!!!:-):-):-)
zdjęcia z wyprawy rowerowej śliczniutkie!!!

Anetko strasznie mi przykro z powodu taty nawet nie mogę sobie wyobrazić takiej :-(:-(trzymaj się cieplutko.

Twiggless z tego twojego Antosia fotogeniczny facet super foteczki:-)

Moje dziecię ucięło sobie właśnie drzemkę więc mamusia ma chwilkę czasu na kawcię i poczytanie co tam u was wczoraj wieczorkiem trochę naskrobałyście ja wieczorem to za bardzo nie mam jak bo mój A nie daje mi dojść do kompa bo twierdzi że ja mam przez cały dzień a jeszcze teraz szuka autka dla nas więc cały wieczór z głowy;-)
narka kobietki do popołudnia:zawstydzona/y::blink:

reklama
czesc dziewczyny!!!

sencilla wszystkiego naj........ z okazji miesiecznicy dla Tosi!!!!
fotki super !!!
anetka przykro mi z powodu twojego taty ja też to kiedyś przechodziłam :-(:-(:-(

a ja właśnie wróciłam niedawno z basenu :-)mój młody padł zobaczymy ile bedzie spał:-) a ja mam teraz czas na kawkę :-)
pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry