reklama

Holandia

czesc dziewczyny!!!

u mnie nocka nie za ciekawa Sebastian budził sie co godzina a ja jak chodze jak naćpana ;-)właśnie piję sobie kawkę i czytam was ;-) a moj mały brzdac bawi się na podłodze :-)
aniu modlitwa ekstra !!!:-D:-D:-D

pauka ale z was fajna rodzinka :-)

ja też jeszcze nigdy nie leciałam samolotem, my zawsze jezdzimy samochodem ponieważ w samolocie jest ograniczenie bagażu a my z PL zawsze przywozimy miesa i różnych pierdół :rofl2:

dziewczyny jak w robicie racuchy?:confused:
ja dziś robię pomidorówkę i kurczaka piekę z ziemniaczkami i do tego suróweczka:-) pozdrawiam:-):-):-)

reklama
:-)Dzień dobry:-);-):-)

Aniu ale się wczoraj uśmiałam z tej modlitwy super :-D:-D:-D
My też jedziemy do Polski 23 września i już się doczekać nie mogę też myślałam żeby samolotem lecieć z dzieckiem ale do Łodzi nie ma żadnego połączenia chodzi mi o te tańsze linie i musimy jechać samochodem trochę mój mały się wymęczy bo w środę będziemy u nas a potem w piątek jedziemy na Mazury na wesele do brata mojego A :-):-)planuje się wytańczyć za wszystkie czasy już tak dawno nie błam na weselu że :szok:
Umnie dziś na obiad gołąbki to za wczoraj bo wczoraj się nie wyśiiliłam były frytki i schabowy z zamrażarki:-)ale na racuszki też mi ślinka cieknie mniam:-D:-D
Sencilla przykro mi z powodu odwołanego lotu i oczywiście z powodu wyjazdu mamy trzymaj się kobietko;-)
Puka_22 fajną masz rodzinkę dzieciaczki urocze:-)

Ja wczoraj zaszalałam na zakupkach ale mały oprócz bucików ma calą masę ubranek z czego jestem bardzo zadowolona:-)
a teraz mykam na kawkę korzystając z okazji że Dawcio się ładnie bawi ;-)
do potem

widze ze wszyscy jada do polski na koniec wrzesnia:-) my wyjezdzamy dopiero 4 pazdziernika, bo 11 pazdziernika siostra ma wesele:tak: tez mam zamiar sie wybawic :-) och juz doczekać się nie mogę:-):rofl2:

Hej...

My tak generalnie rzecz biorąc ZAWSZE jeździmy do Polski autem, bo między naszymi rodzinami jest ponad 400km.:szok::laugh2:
A że odwiedzamy ich co najwyżej dwa razy w roku - to sobie tak kursujemy między Andrychowem a Głogowem...
A drugi powód jest taki,że bagaże i te zakupy z Polski zawsze targamy...:-D
Też nigdy nie leciałam ale zawsze kiedyś musi być ten pierwszy raz!:nerd:
Agnes wytańcz się na tym weselu za wszystkie czasy!:rofl2:
Niunia ale ci dobrze z tą mamą,zazdroszczę....:sorry2:
My to zwykle gotujemy na "dwa obiady" - jeden jem ja z dziećmi ok 12.00 jak jestem w domu a drugi robie dla siebie i męża na 20.00
Pierwszy jest typowo pod dzieci a drugi typowo dla faceta!:rofl2::-D
Pije właśnie kawkę, bo maluchy zajęly się sobą!

Narazie..

Witam dziewuszki!
Tylko na chwilkę weszłam, żeby się przywitac, bo zaraz muszę ogarnąć domek i jedziemy na zakupy....:-)

Dzisiaj na obiadek robię zapiekankę z ziemniaków...:tak::tak::-)

Olgunia przepis na racuszki: 1/2 l mleka, łyżka sody, 1/2 kg mąki, 2-3 jabłka(można zetrzeć na tarce , ale ja wolę większe kawałki, dlatego kroję w plasterki). Wymieszać i smazyć. Smacznego!!!!!:-D:-D:-D

Do później!:-p

Przepis bardzo podobny do mojego.:-D
Tyle że ja środek z jabłka wydrąże i kroje wielkie koła z dziurką,nalewam ciasto na patelnie i na nie kłade taki plasterek z jabłka!
Pycha!Smacznego wszystkim którzy zdecydowali sie dziś na racuszki!:tak:

czesc dziewczyny, wrocilismy przedwczoraj do holandii po 3 tygodniowym byczeniu sie w polsce:rofl2: ale za tydzien znow musimy jechac na weekend bo M ma cos pilnego do zalatwienia w banku:wściekła/y: Zosia mi sie cos przeziebiła i ma katarek:-( a za nic w swiecie nie chce dac sobie tych smarkow wyciągnąc:sorry2:

Witanko :)

Ja niedawno wróciłam z lekcji i ululałam małego, wiec moge się z Wami kawy napić:-)

Pauka fajniutka z Was rodzinka :tak:

Aneta, super ze Nikusiowi tak bardzo podoba się w szkole :-). Co tam sie u Ciebie dzieje, że piszesz ,że coraz gorzej?

Natka, Agnes witam w wiatrakowie :-)

Zosia mi sie cos przeziebiła i ma katarek:-( a za nic w swiecie nie chce dac sobie tych smarkow wyciągnąc:sorry2:

to chyba jakis wirus panuje:baffled: wiki tez nienawidzi jak jej czyszcze nosek..

juz ostatecznie w niedziele idziemy posprzatać do naszego nowego mieszkanka, a na następną niedziele jak mój P i tata będą mieć wolne to się wyprowadzimy:-) teraz się cieszę bo będziemy mieć ogródek:-) tutaj mamy dwa balkony ale zwsze lepiej mieć swój kawałek zieleni:tak:
mam nadzieje że internet tam będę od razu miała:-D

chyba dzisiaj mame namówie na jakies racuszki albo nalesniki bo mi smaka robicie:tak:

reklama
Ja już wróciłam od dentystki z Kariną...o dziwo pomimo początkowych protestów znów udało nam się coś tam zdziałać...:-D
Jeśli mowa o wirusie to ja sama się połozyłam na dwa dni,na szczęście dzieci się nie pozarażały!:baffled:
Ja do czyszczenia noska używam wody fizjologicznej w sprayu i powiem szczerze moi to się czyba juz przywyczaili i nie protestuja za ostro!:-D:tak:
Beaty a ty gdzie na lekcje chodzisz - zdradź tu szybko co i jak...
Ja też się zabieram za to jak sójka za morze:zawstydzona/y:...choć ostatnio wgtałam sobie na ipod'a lekcje z holenderskim.Na razie słucham...:sorry2:
Witam kobitki znów w Holandii a jaka pogoda w Polandii?Słyszałam,że cieplutko...
Biore się za te racuchy...:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry