reklama

Holandia

dziewczynki wpisujcie swoje menu obiadowe może coś od was zgapię:-D:-D

bry dzien

ja własnie upiekłam sobie kurczęce nogi tzw udka w piekarniku z marchewką... proste i bez roboty... a moj m. z racje ze nie lubi udek zrobił sobie spagetti...

ale dziś pogoda do spania, chlopaki dali mi pospac i wstałam o 11tej ale juz teraz mogłabym iśc na kolejną drzemkę...

reklama
mam pytanie o przedszkole-żłobek tzn to coś na godziny parę dni w tygodniu;-) jak to dokładnie wygląda? ile wczesniej trzeba dziecko zapisać i jak szukać takich instytucji? Myśle żeby puścić Piotrusia od nowego roku-skończy wtedy 3latka

Witam kobietki!

Ja to dziś buty pogubiłam w żartach oczywiście!:-D
Rano pognałam do pracy...z pracy do domu...z domu po samochód na parking...i pojechałam do Eindhoven bo musiałam podrzucić siostrzyczkę na lotnisko.
Pojechała do domu moja sister:wściekła/y::-( a była tu trzy miesiące...więc mam wrażenie jakby mi ręki brakowało...:-(:zawstydzona/y::sorry2:
Dotarłam w końcu do domeczku i wciełam pizze, bo taka głodna byłam!
Maluchy czas podróży przespały i nie marudziły, zdziwione tylko że Basi w samochodzie nie ma a mama ciągle jedzie..:-D
Lecę ogarnąć trochę chatkę i wykąpać dzieciaki!
Do później...

Modlitwa wieczorna kobiety :

Ojcze nasz, który jesteś w niebie
Mam taką prośbę wielką dziś do Ciebie
Daj mi faceta i ma być bogaty
Ma mieć Ferrari - za cash nie na raty
Duże mieszkanie, a najlepiej willę
Ma mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilę
Ma mnie zadowalać kiedy mam ochotę
Śniadanie mi robić - nie tylko w sobotę
Oglądać romansy, biżuterię kupić
W życiu mym nie będzie mogł się nigdy upić
Nie chce nigdy widzieć jego własnej matki
Ja wydaję kasę - on płaci podatki
On nie ma kolegów - ja mam koleżanki
Kont ma mieć on wiele - okoliczne banki
Złotych kart bez liku, czeków co nie miara
Jak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara ;)

p.s to tak na poprawe humoru!:-D

Hej dziewczynki
ostatnio rzadko pisze bo buty gubie co dzien, jak Ania dzis :)
Widzisz Aniu, moja Mama tez dzis leci do domu, wlasnie wyjechala na lotnisko, i tak mi zal... :zawstydzona/y::-(
A my mielismy zaplanowane wakacje, mielismy leciec z amsterdamu liniami centralwings, zaplacilismy za bilety i... wczoraj odwolali nasz lot :crazy:
Pewnie nam kasy nie zwroca, bo to "pseudo-tanie" linie,wiec sie wymiguja od odpowiedzialnosci, jak loty anuluja. No nic, jedziemy samochodem, 19 wrzesnia, wtedy tez chyba lecisz do Polski ANiu, prawda?:confused:

Tak mi przykro Sencilla z powodu tego lotu:zawstydzona/y:...i oczywiście że mama ci wyjechała!:-(
Mama to co innego jak siostra, która całymi dniami pracuje i widziałam ją praktycznie dopiero późnym wieczorem.
Ale zadowolona pojechała kasy sobie na studia zarobiła - planowała 1000e a zarobiła ponad 3000e...:-DNiech się dziecko cieszy!!!
Ja wylatuję 18 września o 12.00
Mam nadzieję,że ta kasę ci zwrócą pomimo wszystko...Szkoda by było...:-(
Pozdrawiam...

hello!

To znowu ja...;-)
Mój dzien też intensywny, już od rana na pełnym gazie...;-):-D Najpierw Oliwkę wyszykować do przedszkola i zaprowadzić, potem zakupy, obiadek, znowu spacerek z Majką, potem po Oliwkę i do parku, bo mojej stokrotce mało zabawy i trzeba się jeszcze bardziej wyszaleć...No i tak do wieczora! OK 19.30 do domu, kolacja, kąpanie i dzieciaki do spania...A mi już nogi do d.... wchodzą!:-):tak:

Co do obiadku to dzisiaj zrobiłam pomidorową ze świeżych pomidorów i do tego racuszki...Mniam! Oczywiście pisałam wcześniej, że zapraszam, jeśli macie ochotę, ale jak zwykle nie doszło, bo mój net leci sobie w kulki!

Załączam zdjęcie naszej rodzinki w niedzielę na działeczce u dziadków:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry koleżanki!

Pauka zdjęcie super a maleństwo do schrupania...Śliczna rodzinka!:-D
Ja latam z wizzair i lot z Eindhoven do Katowic z małym i bagażem + opłaty lotniskowe itp wyszło 113ew dwie strony!:tak::-)
Lot trwa dwie godzinki...a busem do mnie jedzie się 22 godziny - więc bez porównania...:baffled::rofl2:
My dziś mamy wizyte u dentysty małej - ona już się cieszy,bo będzie lakowanie a to jej się kojarzy z lakierowaniem paznokci...:laugh2:
Więc nie ma oporów i się nie broni przed zabiegami...
Potem umówiłyśmy się na zwierzaczki ze znojomą i jej synkiem.:-D
Ale mi narobiłaś smaka na te racuszki...chyba sobie dzisiaj zrobimy...:-p:tak:
Na razie...

reklama
witam:-)
wczoraj posiedzialam u sąsiadki i zamiast jej pomóc się pakować poplotkowałyśmy:-D

co ja dzisiaj mam wymyslic na obiad?:szok: u nas to zawsze moja mama gotuje bo ja jakos nie mam do tego ręki.... robie gdy musze;-)

aniu- modlitwa super:tak::-):rofl2:

samolotem szybciutko bedziecie w domku, my zawsze samochodem bo w polsce bez samochodu ciezko sie obejsc:baffled: i szczerz jeszcze nie lecialam samolotem i chyba bym sie bała:confused:

miłego dnia dziewczyny;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry