reklama

Holandia

My tez właśnie wróciliśmy z pracy,miałam iść jeszcze na zakupy ale sie rozpadało i muszę trochę poczekać....:-(
Tosieńko gratuluję trzech pierwszych miesięcy życia!:-D
Dobrze że to juz dzis piątek...nie mam na nic siły...
I głodna jestem niesłychanie...:-)
Na razie...

reklama
hej dziewczyny ja jak zwykle z doskoku Moze w weekend będę miała więcej czasu.........

mój mąż chodzi do szkoły teraz w październiku będzie zdawał egzamin-państwowy Chodził 4semestry Po tym egzaminie dostanie papier że może pracować w zawodzie
a ja dupka nic nie umiem Wczoraj miałam mega doła bo jak dupa chodziłam po sklepie i nic nie rozumiałam.........

Gdzie szukać płaszczow przeciwdeszczowych dla dzieci?

twiggless masz ślicznego synka

Witam :-)

Od 1 wrzesnia zaczal sie nowy rok akademicki, wiec standardowo juz ugrzezlam w ksiegach :dry::dry:

Aneta super, ze Niko tak polubil szkole :tak::-) Co do witamin to w Holandii raczej nie podaje sie dzieciom (zwlaszcza maluszkom do roku czasu) sztucznych preparatow witaminowych.
Bardzo mi przykro z powodu Twojego taty :-(Mam nadzieje, ze lekarze zrobia wszystko, zeby jak najmniej cierpial :-(

Sencilla to juz trzy miesiace :szok::szok: Jak te dzieciaki szybko rosna :-)

Pauka na pewno jezyk to podstawa. Trzeba tez zrobic tzw.diplomawaardering. Nalepiej przez CWI. Jesli nie pracujesz to nic Cie to nie kosztuje. Zabierz z Polski swiadectwo ukonczenia szkoly srednie, dyplom ukonczenia studiow i odpis z indeksu (wszystkie przedmioty,oceny, zaliczenia) wydany przez uczelnie, ktora konczylas. Nic nie musisz tlumaczyc, wszystkie dokumenty skladasz w jezyku polskim.

aOLA ubranka przeciwdeszczowe kupisz w HEMA, kalosze w dziale z ubrankamu dla dzieci, a plaszcze zwykle w osobnym dziale,razem z odzieza przeciwdeszczowa dla doroslych. Takze w sklepie z rowerami maja czasem odziez przeciwdeszczowa :tak:

Twiggless no to maly model Ci rosnie :-):tak:

Milego popoludnia kobietki :-)

Ostatnia edycja:
Sencilla...

Miałam ci napisać to właśnie ale mnie ubiegłaś...:-D
Mój synek jest o rok i miesiąc starszy od twojej królewny...
MaRita ty jak zwykle pełna optymizmu na pewno i ten rok zniknie jak z bata strzelił...Będzie dobrze!:nerd::-D
A ja własnie kończe obiadek,dziś panga + ziemniaczki + suróweczka z kiszonej kapusty!:laugh2:
Uciekam...

Ania Twojemu synkowi również wszystkiego naj:tak:. Co to takiego panga?
Ma-Rita wszystkiego dobrego na nowy rok szkolny:tak::-)
Wczoraj wybraliśmy się na zakupy "lumpkowe" dla dzieciaczków i w V&D są body długi lub krótki rękaw 2szt za 5e oraz bluzeczki z długim rękawkiem za 7 i 8e:tak:

Anetko panga to taka ryba...
Ja też chce się wybrać w przyszlym tygodniu na zakupy zwłaszcza koszulek, bo moim tak rece urosły że szok!:szok::-D
Muszę się zaopatrzyć w większą ilość, bo generalnych porzadkach wczoraj niewiele zostało na półeczce...:sorry2:
A teraz kąpiel...:laugh2:
Dzisiaj to ja mam jakiś dziwny dzień...zawieszony...:baffled:
Pa

W końcu moje dziecko śpi i troche luzu jak ja to lubie jak on już wykąpany i w łóżeczku:-):-):-)
Aniu dla twojego synka również wszystkiego najlepszego !!!!!!!
też dziś miałam na obiadek rybkę z ziemniaczkami i surówka ale się obiadłam :szok:
miałam dziś jechać pochodzić po sklepach chcę sobie kupić kurtkę za skóry ale się tak rozpadało u nas :crazy:że wyskoczyłam tylko do marketu kupić jakieś jedzenie może jutro będzie lepiej
narka milej nocki muszę już kończyć bo mój czas przed kompem się skończył:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry