reklama

Holandia

Ania, no po prostu nie mam slow... haha, my wsuwamy zawsze w tym samym momencie.. Wlasnie jemy z MArysiem lososia z frytkami, groszkiem i szpinakiem. Ale dobre. mniam. smacznego!!

reklama
witam,

natka i sencilla, urocze pociechy macie... :tak:
sencilla, ja w sprawie pianina Ci nie pomoge, poniewaz sama jestem zainteresowana jego kupnem... :tak: i rowniez probuje cos ciekawego znalezc... wiec jakbys znalazla jakies fajne oferty, to pamietaj o mnie... ;-) a Ty grasz na pianinie, czy zamierzasz go kupic dla dziewczynek? z mysla o pozniejszej nauce?

jesli chodzi o TV, to my ja posiadamy... i musze przyznac, ze czasem lubie usiasc i na cos ciekawego popatrzec... :tak: a czasem sa takie dni, ze w ogole jej nie wlaczam... ;-)

Hej....

Właśnie piję kawkę może się ktoś dołączy?:-D
Leń mnie dopadł po tym obiedzie a jeszcze muszę zrobić pierogi ruskie...:sorry2:
Dzieciaki się bawią w pokoju to chociaż mam spokój!:-)
Narka...

Droga Aniu, napisze Ci co z tymi zdjeciami jak bede miala dluzsza chwilke, ok?
Marys dzis zrezygnowala z drzemki, wiec caly czas wisi na mnie ten urwipołć .. ;)
Magdalena, ja gram na pianinie, a i dla dziewcyznek chcialabym go kupic.. Uczylam sie gry na pianinie przez 12 lat w szkole muzycznej :tak: A Ty? Chcesz dla siebie?

Ma-Rita, ja rowniez tak jak Ty nie jestem zachwycona Holandia... :dry: ale coz narazie przyszlo nam tu zyc...;-) mi natomiast podoba sie Canada, Italia i Szwajcaria... :-):tak: w Canadzie mieszkalam 4 lata, a Italie i Szwajcarie zwiedzilam podczas wakacji... ;-) pozatym bardzo podoba mi sie jezyk wloski i moj szwagier jest Wlochem, wiec tym bardziej mnie tam ciagnie... :tak:

Aneta, bardzo mi przykro z powodu Twojego Taty... :-( trzymaj sie jakos... :dry: wiem co przezywasz... moja Mama rowniez od dluzszego czasu jest chora... :-( co prawda nie ma raka, ale inna rowniez powazna chorobe... :-( pojutrze idzie lezec do kliniki...

milego dnia dziewczyny...

Magdalena, tak mi przykro i z powodu Twej Mamy.. Mam nadzieje, ze po jej pobycie w klinice bedzie wszystko lepiej!! :tak:
Kawke podano do stolu.. Zrobilam dla Was! Kto sie pisze? :-)

Na taka kawę to mnie na pewno skusisz...aż ślinkę przełknęłam!:-D
Czekam cierpliwie na instrukcje...I może coś zagrasz do tej kawki przy okazji?:-)
Magdalena i Anetka trzymajcie się jakoś...Trzeba pomimo wszystko być dobrej myśli - jestem z wami sercem!
Lepie te biedne pierogi...:baffled:

Sencilla widze, ze Friesche Slagroom nadal na topie :-);-)

U mnie dzisiejszy obiad zrobil Chinczyk (czyli zarcie na wynos) :-p
Zaraz tez zrobie kawe. A do kawki mam Milke :rofl2:

Magdalena ja tez uwielbiam wloski. Kiedys troche mowilam, ale poniewaz nie mialam okazji zeby uzywac tego jezyka to niestety teraz poziom mojego wloskiego jest rowny zeru.
Choc czasem ogladam RaiUno :tak:

reklama
Hej dziewczyny,
witam po długiej przerwie. Wpadam niestety tylko na chwileczk,e bo u mnie remont kuchni. Najpierw była totalna demolka, wymiana wszystkich rur, instalacji itp. a teraz już montaż nowej kuchni. Mój salon wygląda jak jakiś magazyn sklepowy ha ha. Jeszcze kilka dni i na szczęście będzie koniec, bo ja już nie mam siły na takie wariactwo.

Byłam ostatnio na usg. Maleństwo dobrze się rozwija, brzusio też rośnie (przytyłam 6 kg), czyli wszystko ok. Ten czas tak szybko leci - to już 22 tydzień.

Idę robić obiadek w elektrycznej patelni, bo kuchenka dalej nie podłączona.

Pozdrówki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry