Witam Was goraco!:-)
Wreszcie po 2 dniach mój net zaczął normalnie działać... Cholera mnie bierze, bo nie mogę normalnie korzystać, bo mieszkam w centrum i blok na bloku stawiają i zasięg się gubi, a niestety płacić trzeba....

Ale widzę, że nikt nie zauważył mojej niebecności.....:-(
Przede wszytkim to chciałabym złożyć
Ma-Ricie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, coprawda spóźnione ale szczere!!!!!!!!Dużo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy ze swojego kochanego malucha!!!!!

:-):-):-):-)
Po drugie to również serdecznie witam cię
Toolu!!!!!:-):-):-)Mam nadizję, że teraz w twoim życiu to już wszystko bedzie tylko z górki....Trzymam kciuki i również dołączam sie do dziewczyn i służę ramieniem jak coś.....;-):-)I mam do ciebie ogromną prośbę co do dokładnego wytłumaczenia na czym polega to czytanie z dziećmi i przesłanie materiałów(książek), jeśli to nie problem....Mój mail:
pauka_22@wp.pl. Z góry dziękuję!!!!!!
Agnes widzę, że mega zadowolenie cię ogarnęło z powodu powrotu na stare śmiecie....;-)

Baw się dobrze na tym weselisku!!!!I pisz co tam się dzieje u ciebie!

Aniu dziękuję za świetne powitanka na moim profilu na nk!!!! Nie ma to jak dobre słowo na początek dnia!!!!

;-)
Sencilla świetnie, że mimo urlopu wciąż z nami jesteś....!

:-)
Niunia dzięki za zaproszenie do przyjaciół!!!!Jest mi ogromnie miło!!!!!:-):-)
U nas dzisiaj taka mala imprezka z okazji 3 miesięcy Majki! upiekłam szybkie ciasto z jabłkami i zasiadłyśmy z Oliwką przy stole z kawką (zbożową oczywiście;-)) i ciachem i cieszyłyśmy się chwilką.....A solenizantka spała...:-):-):-)
Wrzucę kilka fotek tylko je załaduję....