reklama

Holandia

hej dziewczyny,

ja właśnie wróciłam z zakupów. Mimo paskudnej pogody wybrałam się do Apeldoorn. Oczywiście nakupiłam pełno ciuszków dla maleństwa. Muszę się wkońcu opamiętać, bo jak tak dalej pójdzie to zbankrutuję :confused:

Wczoraj goście przyjechali o 21, a pojechali o 00:30. Padnięta byłam jak kawka, w dodatku przez to wiatrzysko prawie całą noc nie spałam. teraz już mnie zaczyna spanie brać, a dopiero 18:30. Idę dzwonić do mamuśki, może ona prześle mi trochę energi telefonicznie.

Pozdrówki.

reklama
witam,
ja dzisiaj jakaś zła jestem.... niby pogoda ładna ale wiatrzysko:baffled:
wiki też dzisiaj taka marudna... chyba to z braku męża....
ide zaraz wykąpać małą i najlepiej szybko spać...
bo jutro musze stawic sie na kuroniówce bo dają mi jakąś oferte pracy:confused: tylko nie rozumieją że mam małe dziecko:baffled:
póżniej fryzjer, do ginekologa, do krawcowej, do taty... aż nie wiem czy będę miała chwile żeby oddychnąć...

Witam
Melduję się z rańca i lecę zaprowadzić Nikodema do szkoły:tak:
Sencilla fajnie, że już jesteś z namki:tak:, jak dziewczynki zniosły podróż?
niunia ja też chodzę ostatnio nabuzowana, ale @ się zbliża i to dlatego:-D
agasta ja też tak szalałam z ciuszkami dla Oliwiera i połowy nie miał ich na sobie:tak:
agnes prześlij nam troszkę tej pogody:tak:, bo tych deszczów mam już dość:wściekła/y:
aniahaven co u Ciebie? Jak po weekendzie?
Uciekam, do później...

Hejcia,
ja tesik żyję ;-)
Czuję się już o niebo lepiej,oby tak zostało.
Cały weekend mieliśmy urodzinki w rodzinie i u znajomych.....a od dziś mam na służbie do następnego tygodnia wtorku,córkę sąsiadki....ma 10 lat i rewelacyjny kontakt z Amelką...więc powinno wsio być dobrze.
Postaram się wieczorem więcej naskrobać i Was nadrobić jak dziewczyny będą spać.
Sencilla-witaj.

Miłego dnia

Witam poniedzialkowo :-)

Agnes dolaczam sie do prosby Anety: podeslij nam troche ladnej pogody, bo tutaj nie da sie wytrzymac :no::no: Caly weekend lalo jak z cebra :wściekła/y:
W czwartek przemoklam do suchej nitki wracajac z mlodym z creche.

Sencilla witaj w NL :-)

A gdzie podziewaja sie Natka i Mama Mikolaja???

U nas mlody zamienil zielone gluciska na katar typu "woda z nosa":wściekła/y: Kicha, lzy mu leca z oczu i kaszle jak gruzlik :wściekła/y:Wczoraj na noc dostal Viburcol, Sterimar do nochala i natarlam mu stopy Luuf. A zaraz zaaplikuje mu Flegamine.

Ok. Koncze kawke i spadam do obowiazkow.

Milego i bezdeszczowego dnia kobietki :-)

Hej hej kobitki....

Ja tez przyłącze się do prośby o pogode....nienawidzę tej szarości tutaj!:wściekła/y:
U nas też podało i nici z planów niedzielnych...dzieciaki już mają dość domu a ja ich w domu też mam dość!:-D:sorry2:
MaRita widzę że dalej walczycie z wirusami - powodzenia!My na razie odpukać nie prądkujemy...Zdrówka i jeszcze raz zdrówka!

PaulinaAnna my tez prawie co tydzień na urodzinach...wczoraj byliśmy u sąsiadki córeczki na 10-tych...:cool2:
Aneta i Niunia niestety ja też taka chodzę i stwierdziłam,że to nie tylko sprawka @ ale też braku slońca jeśli chodzi o mnie.Ja nie potrafie bez niego żyć...:shocked2:
I pytanie dnia któraś z was jest dentystką albo ma meża dentyste..ujawnić się proszę bo potrzebuje info...
Miłego dnia słońca wy moje...

Dzieńdoberek:-)
Ja dopiero wstałam,i myśle co tu dzis obić.Pogoda okropna i na spacer nie za bardzo mi sie chce iść:wściekła/y:Musz pojechac w któryś dzien na centrum i pokupic jeszcze pare rzeczy,a tu od jakiegoś czasu mam strasznego lenia.Tylko bym lezała i oglądła tv,chodz w nim nic nie ma:no:. Chyba to przez pogode!!
Miłego dnia!!

reklama
witam dziewczynki!:-):-):-):-)

A my juz po basenie, młody pływał jak ryba jejku byście go zobaczyły jaki on jest szczesliwy :-)
oj tak te nastroje to od tej pogody:wściekła/y: ja nie nienawidze tej pory roku :baffled:
ja juz siedze z kawką bo zaraz usnę a mój rozrabia razem
z kotem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry