reklama

Holandia

reklama
hej dziewczyny,
przelotem melduje że żyje. Walcze z UWV i belastingiem co doprowadza mnie do szału. Jutro kolejny wyjazd na "rozprawe" z urzędami wyższymi, już nie mam sił na te gonitwy.

Zwłaszcza że w nocy śpię tylko 1,5 godz, po czym 9 godzin spędzam w pracy z czego z kolei 8 pracuję na stojąco...

Ciekawe jak długo dam radę...

Spokojnej nocki życzę

Sencilla o tej godzinie to ja raczej wcinam jogurt, bo zaś męczy mnie całą noc i spać nie mogę:no:, ale co tam skuszę się... poproszę kawałek:-D
Byliśmy dziś u 3 maklerów (z funda.nl) i mają mieszkania wystawione, a jak o nie pytamy to jeden makler stwierdził, że 4 pokojowe mieszkanie jest dla 2 osób, bo właściciel sobie tak życzył, następny, że raczej już tego mieszkania nie ma i innych nie mamy, pytam się co to znaczy RACZEJ, więc miła pani zrobiła się czerwona jak burak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Czy my jacyś nienormalni jesteśmy, że nie chcą nam Polaką wynajmować mieszkań:confused::confused::confused:. Rodzinie z dziećmi to oni nie wynajmują, że to, że sramto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Wymyślają głupie powody:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Pauka za 800e to jest pełno mieszkań, więc nie wiem dlaczego Twój mąż nie może znaleźć:confused:. Mój też tak wciąż mówił, aż nie powiedziałam "jeśli do maja nie znajdziesz mieszkania to wracasz do PL" i mieszkanko się znalazło:-D.
My szukamy przez www.marktplaats.nl www.funda.nl i przez maklerów których polecili nam znajomi.

twiggless aparat ten Twój Antoś:tak:. Mój Oli dopiero co z ledwością chodzi przy meblach, a ostatnio ja jestem w jadalni, a on w salonie puścił się kanapy i sobie stoi, patrzy na mnie uśmiechając się:szok:, myślałam, że zawałem skończę:szok:
Dobranoc

...zapomniałam jeszcze o czymś, biorę Yasmin, okres powinnam dostać w poniedziałek i nie dostałam, dziś rano pojawiły się skape plamienia, a teraz wieczorem już nic:no:. Biorę anty prawie rok, po ciąży z Nikodemem też brałam 2 lata i nie miałam czegoś takiego, w jak było u Was?
agasta oszczędzaj się i o dzidziusia dbaj!!!! Dlaczego walczysz z belastingiem?
Miłej nocy

Witam!
Ja też jestem...:-)
Dzisiaj miałam niezłe urwanie głowy....Jak wyszłam z domu przed 8.00 tak wróciłam o 13 i robota w domu- sterta prania, a potem to po Oli do przedszkola i jak zwykle do parku...:tak::blink:Pogoda śliczniutka to po co siedzieć w domu, chociaż rano zapowiadała sie kiepska, a jak wychodziłyśmy rano z domu to wszystko dookoła spowite było mgłą...Na co Oli krzykęła, wychodząc z bramy: "Mamo! zobacz jaki kurz!"...HIHIHI...
Jak już się zwaliłyśmy na chatę to tylko kolacyjka i zaraz dzieciaki do spania...A teraz to już padam z nóg...!:baffled::sorry2:

Paulina jak tam idzie Wam "zafasolkowywanie"? chyba się nie poddaliście co?:no:;-)
Niunia a jak tata się czuje? Ale ci zazdroszczę, że męzuś przyjeżdża...:-(:baffled:

Sencilla podeślij tu kawałek tej pizzy Pocztexem do Wrocka!:rolleyes::yes:

Anetko problem tkwi w tym, ze mój S nie zna języka i musi prosić znajomego o pomoc...A poza tym to od 8-20 jest w pracy...Dlatego ja wyszukuję ogłoszeń i jak tylko coś znajdę to daję mu cynka, a on temu znajomemu, ale większość albo nie odbiera albo już nieaktualne...Pomału już tracę nadzieję, że sie uda....I coraz bardziej narasta we mnie frustracja!:baffled::wściekła/y:

Hej hej....

Jak tylko cos o strajku napisałam to wszystkie sie pojawiły!!!Może to jakieś wasze tajne hasło?????:-D
Agasta co to jest UWV?ubezpieczenie?I co sie tam u ciebie dzieje?:sorry2:
Anetko nie poddawaj się moze w końcu coś znajdziecie....Nadal trzymam kciuki!
A ja już spać nie mogę bo moja @ wczoraj przyszła a do tego mnie chyba przewiało wczoraj na tym rowerze i cała jestem połamana.
Gardło mnie boli i katar się dołączył też..:-(
.A tu dzisiaj do pracy muszę i to wyjątkowo muszę bo Meike idzie do szpitala a wczoraj skończyli malowanie salonu i ktoś to musi ogarnać...:baffled::-(
Miłego dzionka dziewczyny...

Witajcie kobitki
ja na moment, bo musze leciec do dzieciakow. Znacie jakis dobry laktator? potrzebuje napozniej jutro kupic, bo w poniedzialek pierwszy raz oddaje maluszki do opiekunki. chlip chlip, tesknic bede do nich...
Interesuje mnie elektryczny, bo na reczny nie mam czasu. Mozecie jakis polecic?
Jak Wam wczorajsza pizza smakowala?:-D

reklama
Witam i ja :-)

Mlode spacyfikowane wiec moge cos naskrobac ;-)
Nareszcie poprawila sie pogoda i mozna normalnie wyjsc z domu :rofl2:

U nas chorobska powoli sie wynosza, choc w poniedzialek i wtorek mlody mial paskudny kaszel i zaczelam nawet rozwazac opcje udania sie do HA, ale po dwoch dniach w zlobku ozdrowial cudownie i lekarz juz nie jest potrzebny :-D

Paulina co do specjalow na urodziny Amelki to niewiele moge pomoc. A moze zrobisz cos w rodzaju high tea?? Jakies kanapki, scones i przegryzki? Wrzucam ci linka ze stronki AH z przepisami na takie przysmaki : Gevonden recepten - Albert Heijn
Ja osobiscie uwielbiam high tea i uwazam, ze to dobry pomysl na przyjecie urodzinowe.

Aneta trzymam kciuki za pomyslne poszukiwanie mieszkania &&&&& A co do okresu to przy tabletkach moga zdarzyc sie takie rzeczy. Juz kiedys wspominalam, ze ja raz dostalam krwawienia kiedy mialam jeszcze 7 tabletek do wziecia.

Aniu biedaczko i ciebie dopadlo wstretne chorobsko :baffled:

Milego dnia mamuski :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry