• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Ma-Rita wszystko będzie dobrze, innej opcji nie ma ! I tej myśli się trzymaj:tak:

Pauka, Maja wygladąła przesłodko, jak taka prawdziwa laleczka :-)

Sencilla, duzo zdrówka, kurujcie się sie szybciutko. Na zatkany nos i wogóle lepsze oddychanie i sen pomaga nawilzenie powietrza np. przez położenie mokrych ręczników na grzejniku.

Ja załapałam jakiegoś jesiennego doła :-( zero we mnie energii do działania, najchętniej przespałabym cały ten czas az do wiosny z krótką przerwa na świeta ;-)

Olgunia, odezwij się ...

reklama
hej dziewczyny:-) jestem caly czas:-)

ma-rita wszystko bedzie dobrze , nie stresuj się :tak:
sencilla mam nadzieję ze zdrówko wróciło
pauka Maja prześliczna:tak:

u nas wszystko dobrze, do PL jedziemy 13 grudnia :tak:już się nie mogę doczekć:tak:
po za tym będe mamą kocią ;-) moja kotka jest kotna, w poniedziałek A był u weterynarza i on powiedział że jeszcze w tym miesiącu powinna miec małe:szok:
więc jak któras chce kotka to pisać:tak:jak pojade do pl to bede się stresowac że koty zostały same w domu ale nic nie poradzę , koleżanka bedzie przychodzic codziennie karmic ,,,,,,
pozdrawiam

Dzieki dziewczyny za pocieche :-). Tez mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :tak:
Polozna wlasnie podrzucila mi do domu skierowanie na USG. Juz sie umowilam na 27 listopada.

Beauty no niestety tutejsza pogoda nie nastraja czlowieka pozytywnie. Na depresyjne nastroje polecam pare seansow w solarium, naprawde poprawia nastroj :tak:

Olgunia czy to ta kotka spodziewa sie malych, ktora czasem widac na Twoich fotkach i filmikach z Sebastiankiem? I oczywiscie gratuluje nowego przychowku :tak::-D

Ann
mam nadzieje, ze szybciutko zobaczysz na tescie upragnione dwie krechy :tak::-)

A gdzie znow przepadly Aneta i PaulinaAnna???:confused:

Marita wszystko bedzie dobrze,myśl pozytywnie i nie zadreczaj sie.Dużo odpoczywaj:tak:.
Pauka malutka prze śliczna ,taka malutka ksieżniczka!!
Sencilla zdrowka zycze:-):-).
Mnie też dopadł jakiś leń,tylko bym w łozku leżała ,a tu sie nie da.Michaś dziś cały dzień jakiś marudny jest i spać nie chce.Pogoda okropna,tylko leje i leje.:no::no:
A tu pare fotek mojego skarbusia

hej kobitki!!
U nas srednio, Tosi katar przeszedl w goraczke 39.5....:szok:Wlasnie wrocilam od lekarza, z antybiotykiem... Meczy sie ona, meczymy sie wszyscy, na dodatek musze pracowac.
Ma-Rita, bedzie jak ma byc, a na pewno bedzie dobrze!! :tak:Trzymam kciuki i jestesmy z Toba!
milego wieczorku Mamusie i Dzieciaki..
A Ania juz wrocila? :confused:jak ogrzewanko?

Hej kobitki.
Melduję, że jeszcze się poruszam choć ociężąle, bo dziś w pracy upadłam :-(
Ucierpiało moje kolano i rozciełam sobie rękę :wściekła/y:

Jakieś fatum nade mną ciąży. Najpierw jakiś miesiąc temu wywaliłam się z roweru jak wracałam z pracy do domu.
Jakieś 2 tygodnie temu spadłam w domu ze schodów. Na szczęscie zleciałam sobie na dół po tyłku a nie po brzuchu, ale stracha miałam niezłego.
No a dziś orła wywinęłąm w pracy.

Jestem przykładem na to, że kobiety w ciąży miewają problemy z rónowagą :-)

Mojemu maleństwu coraz ciaśniej, rozpycha się cały dzień. Czasami mam wrażenie że chce mi wypchać nóżką dziurę w brzuchu.

Koleżanki stwierdziły, że brzuch zaczyna mi się obniżać.
Czy to normalne w 32 tygodniu?

reklama
Ma-Rita, wiem, ze latwo powiedziec, ale musisz wierzyc , ze wszystko bedzie dobrze... musi byc dobrze... trzymam kciukasy... :tak:;-):-)
Agasta, uwazaj na siebie dziewczyno... jak dlugo bedziesz jeszcze pracowala? a gdzie Ty w ogole pracujesz? wykonujesz jakas "ciezka" prace? powiadasz, ze masz termin na 6 stycznia... jesli Twoja dzidzia sie pospieszy o jeden dzien, to urodzi sie w tym samym dniu co forumowa ciotka Magda, czyli ja... ;-):-D
Karola, Michas przesliczny i przekochaniutki... :tak::-)chyba duma Cie rozpiera... a przeciez jeszcze nie tak dawno Manuel byl taki malenki... jak ten czas szybko plynie... ciesz sie chwila... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry