reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
hej kobietki ja już po wszystkim :-) O 7:00 wylądowałam w szpitalu z 10 cm rozwarciem. O 8:53 urodziła nam się córeczka - Claudia. 3080 gram, 48 cm. W skali Aogar 2 razy 10 pkt.
Od 13 jesteśmy w domku, wszystko poszło ok, nawet się nie rozerwałam :-D
Skurcze przed porodem były dla mnie bardziej bolesne niż sam poród :szok:

Odezwę się później

:-D:-D:-D:-DAgasta wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Ciepło, które bije od serca matki
daje poczucie bezpieczeństwa.
Uśmiech mamy to księżyc na niebie,
gdy smacznie jej dziecie śpi to tuli go do siebie.
Słowa z jej ust, to muzyka dla uszu,
tak jak szum liści w gęstym buszu.
Gdy płaczę, ona głaszcze i całuje,
jej dziecko czuje sie wtedy dobrze i podskakuje.
Smutek mija, radość tryska,mama robi z ciasta tygryska.
Smacznie gotuje, piecze i ładnie szydełkuje
zrobi to wszystko,i jej dziecko jej za to podziękuję.
Są z mamą jak koleżanki i przyjaciółki
rozmawiaja ze sobą jak w ulu pszczółki.
Kocha mamę, bo jest jej pępkiem świata,
ona będzie przy niej wtedy,nawet gdy bedzie mieć sto trzy lata...

Dużo zdrówka dla Ciebie i Claudusi!!!!!! Wielkie buziaczki dla malutkiej od forumowej ciotki:*

Agasta dla Ciebie i Twojej malutekiej rodzinki BUZIAKI

my dzisiaj z mężem bez skrupułow zostawiliśmy Antka z babcia a sami wybraliśmy sie na lodowisko, było super... tak mi sie spodobało ze odwiedziłam chyba z 5 sklepów sportowych zeby kupic sobie swoje łyzwy bo moje stare zostały w PL... u nas od 3-4 dni utrzymuje sie tu lekki mrozik do -5 w nocy wiec płytsze kanały pozamarzane tak jak ten obok naszego domu a w sklepach nie uwierzycie wymiecione regały - normalnie brak łyżew nawet tych z górnych połek po 2 stówki za pare :shock: az sie wkurzyłam z leksza... już drugi raz sie spozniłam ale obiecalam sobie ze jak tylko dowiazą to od razu pojde se kupic, nawet jak juz nie bedzie mrozic... i w przyszlym roku bedą jak znalazł i bede przygotowana...

Dziewczyny dziękujemy za gratulki.
A to nasza Claudusia, a na drugim zdjęciu moje dwa skarby

Załączniki

• 30122008368a.jpg
    30122008368a.jpg
    104,1 KB · Wyświetleń: 46
  • 30122008299.jpg
    30122008299.jpg
    478,3 KB · Wyświetleń: 48
Agatko kochana CUDO to malo powiedziane, naprawde sliczniutka wam sie ta corcia udala.Nie mage sie juz doczekac zeby zobaczyc ja na zywo.A Arni tez widze caly w skowronkach, pozazdroscic.Calujemy i sciskamy mocno.Do rychlego mam nadzieje zobaczenia.Pamietaj jak tylko rodzinka zaliczy odwiedziny to zaraz My sie wparszamy.Jeszcze raz GRATULACJE i pozdrowionka

reklama
Hej Dominiczka,
dzięki, możecie wpaść kiedy chcecie, ja jestem cały czas w domu i czuje się świetnie :-)
Śmigam jak za starych dobrych czasów :-D

Do góry