• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

hey dziewczynki,

widze, ze wszystkie sa zadowolone z walentynkowych konsumpcji... ;-):-D

Ann, Gosia, jakbym slyszala mojego meza... on rowniez uwaza, ze przez caly rok nalezy wyrazac sobie milosc... :tak: ale mimo wszystko dostalam piekny bukiet kwiatow i wybralismy sie na kolacje do italianskiej restauracji... :tak::-) bylo bardzo milo... a Manuel poszedl do babci...

Pauka, platki roz powiadasz... ale masz romantycznego meza... ;-)
Natka. to faktycznie porazka... ;-);-) pizza chociaz Wam smakowala?
Anetko, dziekuje za e-maila, ale wydaje mi sie, ze pomylily Ci sie zalaczniki, bo nie otrzymalam zadnej ksiazki... :baffled:;-)

reklama
witam:-)

my wrócilismy z centrum, tylko leje deszcz i leje:baffled: chociaz w amsterdamie w centrum jest zawsze pełno,pełno ludzi...

odkąd przyjechaliśmy-5dni wiki nie przespała żadnej nocki:crazy: obudzi sie i marudzi, nawet z nami w łóżku nie chce spać:baffled::confused: czy to może być przez ząbki?nie mam pojecia jak to jeszcze długo bedzie trwało, w PL mała spała całe noce... ech kiedy to wróci:confused:

aneta- Niko wygląda wg mnie normalnie,
chociaz mozesz spytac sie lekarza czy mały moze miec czasem anemie- mojej kolezanki synek miał anemie i dostal leki i inna diete i juz jest wszystko dobrze:tak:

Hej:-)
I nam się wieczorek udał:tak::tak::tak::rofl2::rofl2:.
Aneta Niko wyglada moim zdanie dobrze.U mnie w rodzinie same takie szczuple dzieci były:tak: i chyba nikt za bardzo na to uwagi nie zwracał:happy:
Ania świetny żarcik:-):-)
Ale dziś pogoda okropna nic tylko w łóżku leżec:-),a moze poprawka z wczorajszej rozrywki:rofl2::sorry2:

aneta ja tez mysle ze Nikodem wygląda normalnie..
magdalena pizza nam super smakowała;-)
właśnie wróciliśmy z Kościółka, mała nawet nawet grzeczna była. teraz najedliśmy sie ciasteczek takich pysznych czekoladowych:-) oczywiście Zosia też wpieprzała jak najęta,a potem że kuleczka się robi:sorry2:

Witajcie walentynki!
Ale mialyscie fajne swieto, my tez sobie zaplanowalismy swietowanie, ale z racji tego, ze sie poklocilismy, prawie nic nie wyszlo :no:
Ogolnie to nastroje u nas jakies takie przygnebione... :nerd::nerd:
Magdaleno, a nie wiesz moze, czy mozna za te lekcje uzyskac jakis zwrot? Ostatnio mamy dolek finansowy, a bardzo chcialabym z Marysia chodzic na takie zajecia...
Anetka, Nikodem wyglada normalnie, fajny chlopak, nie ma sie czym martwic :tak:
Aniu, a jak Twoja Mama przyjedzie, czy moze wziac dla mnie ten ogorecznik?
Mamy wszelakie, co powiecie na spotkanko forumowe? Kto sie pisze?Trzeba cos uskutecznic, bo zgnusniejemy wszystkie przez ta pogode..

Natko, wiedzialam, ze na Ciebie moge liczyc :tak:
Oczywiscie, zapraszam do mnie, tylko nie wiem, czy co niektore z Was nie maja za daleko... :baffled:
Aniahaven, a co takiego jest 3 marca? Jesli moge spytac... Als ik vragen mag.. (widac, ze sie ucze, co? ;) )

Ja jescze coś na poprawienie humorków przed snem i biore sie do łóżowic

jak faceciu uprawiają seks:)?BANKIER - na raty ?ALPINISTA - zawsze na górze ?INŻYNIER - zgodnie z planem ?LISTONOSZ - dochodzi szybko ?POLITYK - kończy na obietnicach ?DENTYSTA - wiadomo zawsze oralnie ?ŚMIECIARZ - dochodzi raz w tygodniu ?POLICJANT - twarda pałka z kajdankami ?SZACHISTA - bije konia nawet przy królowej ?DETEKTYW - tylko w ciemnościach i incognito ?DŻOKEJ - galopuje ostro i zawsze chce być pierwszy ?PIŁKARZ - jak nie faul to spalony i nigdy nie może trafić ?DOSTAWCA PIZZY - jak nie dojedzie w 5 min to zimny ?NUREK - ma wielkie ciśnienie zwłaszcza gdy jest głęboko ?GOLFISTA - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek ?MUZYK - ma niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta ?PRACOWNIK BIURA PODRÓŻY - nigdy nie może znależć właściwego miejsca ?DEALER SAMOCHODOWY - nie ważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten ?swój złom ?--

dobrej nocki:-):-D;-);-)

reklama
z tego co pamiętam to i tak do każdej z was mam grubo ponad 100km... więc do mnie aby każda jechała to bezsensu:wściekła/y: tylko że jeśli dojdzie do spotkania to mój M i tak by przyjechał bo sama nie puszcze się z dzieckiem w taką podróż:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry