magdalena12
Wdrożona(y)
hey dziewczynki,
widze, ze wszystkie sa zadowolone z walentynkowych konsumpcji... ;-)
Ann, Gosia, jakbym slyszala mojego meza... on rowniez uwaza, ze przez caly rok nalezy wyrazac sobie milosc...
ale mimo wszystko dostalam piekny bukiet kwiatow i wybralismy sie na kolacje do italianskiej restauracji...
:-) bylo bardzo milo... a Manuel poszedl do babci...
Pauka, platki roz powiadasz... ale masz romantycznego meza... ;-)
Natka. to faktycznie porazka... ;-);-) pizza chociaz Wam smakowala?
Anetko, dziekuje za e-maila, ale wydaje mi sie, ze pomylily Ci sie zalaczniki, bo nie otrzymalam zadnej ksiazki...
;-)
widze, ze wszystkie sa zadowolone z walentynkowych konsumpcji... ;-)

Ann, Gosia, jakbym slyszala mojego meza... on rowniez uwaza, ze przez caly rok nalezy wyrazac sobie milosc...
ale mimo wszystko dostalam piekny bukiet kwiatow i wybralismy sie na kolacje do italianskiej restauracji...
:-) bylo bardzo milo... a Manuel poszedl do babci...Pauka, platki roz powiadasz... ale masz romantycznego meza... ;-)
Natka. to faktycznie porazka... ;-);-) pizza chociaz Wam smakowala?
Anetko, dziekuje za e-maila, ale wydaje mi sie, ze pomylily Ci sie zalaczniki, bo nie otrzymalam zadnej ksiazki...
;-)
obudzi sie i marudzi, nawet z nami w łóżku nie chce spać
czy to może być przez ząbki?nie mam pojecia jak to jeszcze długo bedzie trwało, w PL mała spała całe noce... ech kiedy to wróci

tylko że jeśli dojdzie do spotkania to mój M i tak by przyjechał bo sama nie puszcze się z dzieckiem w taką podróż