• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Mój mężuś do pracy autem jeździ, więc i tak dupa blada:-(
No chyba jak kupimy jakiegoś "rupa" w marcu:-D, bo mamy takie plany, abym mogła Nikodema do szkoły zawozić:tak:.

o, to super, ze sie piszecie :) Mozemy cos zorganizowac, w marcu, aby Ani tez pasowalo :tak: No i moze pogoda juz bedzie ladniejsza.
Anetko, a pociag nie wchodzi w gre, tak?
Ja dzis nietomna, bo ogladalismy film do 1 w nocy, a o 2 nasze ksiezniczki nam juz pobudke urzadzily :baffled: Maz zaspal do pracy. FIlm piekny, o milosci, ale bardzo smutny... MA tytul "Elegia", ogladala ktoras z Was? Plakalam jak bobr, a dzis mam po-filmowa depresje. Bo ja tak zawsze sie wzruszam.. :zawstydzona/y:

Sencilla z moją niewiedzą językową boję się tutaj pociągiem podróżować:zawstydzona/y::-(
Powiedz mi, a musiałaby się przesiadać:confused: Problem będzie jeszcze, bo Nikodema ze szkoły muszę odebrać, chyba, że spotkano będzie w sobotę:confused:

reklama
czytam ze planujecie sie spotkac ale ja niestety do was nie dolacze bo mam dosc daleko jak sprawdzilam do Den hag mam 180 km a wy wszystkie jestescie z gornej Holandi ja mieszkam na dole kolo Venlo i niema tu zadnej z was chyba a szkoda ,ale pomysl spotkania popieram i oby wam sie udalo!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry