• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Cześć:-)I ja sie pisze na spotkanko,ja moge dojechać pociagiem,tylko nie wiem jak z wozkiem:confused:
A o co chodzi z tym dodatkiem?Czy musze złozyć wniosek ?
Pije kawke ktoś chetny:rofl2:

reklama
hej:-)

ja też pisze się na spotkanko, mam do Sencilli jakies 40km:tak: tyle że tylko raz odważyłam się prowadzić samochód w amsterdamie:-D
a czy spotkanie byłoby w tygodniu czy raczej weekend?
fajnie gdybyśmy wszystkie sie tak spotkały:tak:;-)

a po wczorajszym spacerku, tak mnie rozłożyło że chodze ciągle z chusteczkami,raz mi zimno raz gorąco:baffled: oby tylko wiki sie nie zaraziła...

sencilla jestem z Enschede:tak:
ale i tak sie pisze na spotkanko:-)

wlasnie była u nas kolezanka z synem,a jak wyszli Zosia za nim płakała:szok:i zakładała czapkę i przyniosła mi jej buciki żeby isc na dwór, a teraz próbuje zasnąc,ale cos wrzeszczy i ryczy w tym łóżeczku:baffled:

Natka, chyba Zosienka sie zakochala :tak:;-)
Dziewczyny, patrzylam na kalendarz, czy pasowaloby WAm w ktorys dzien miedzy 11 a 13 marca? Mam wtedy wolne i od szkoly, i od pracy, a najbardziej by mi pasowalo w czwartek tj. 12 marca, bo Mezus wtedy wraca pozno i bedziemy mialy wiecej czasu na ploteczki :-D:tak:

Karola, na piechote to to raczej nie jest, mozna podjechac autobusem, albo sie tak zmowimy, abym ja mogla odebrac te z Was, ktore beda jechac pociagiem.

No, widzicie, jak sie pieknie wszystko uklada. Natce, Karoli pasuje 12go w czwartek. A reszta? Mysle, ze przyjedzie tez Aniahoge z Jessica, nie udziela sie na forum, ale jestesmy w kontakcie. :tak: I moze moderator Paulina z Amelka? Anetko, mozesz sie wybrac z Karola, na pewno bedzie WAm razniej :tak:

Właśnie Karola możemy jechać razem pociągiem:-):tak:, ale u mnie jest problem, bo Niko do szkoły chodzi. W środę czyli 11-stego kończy o 12stej, a o której miałoby być spotkanko:confused:

reklama
hej hej, właśńie wróciliśmy ze spaceru.
11 marca obchodzę urodziny :-)i w dodatku na 8 rano mam dentystę więc 11 odpada.
12 lub 13 jak najbardziej, dla mnie bez różnicy. Patrząc na ruch na drogach, wolałabym w sumie czwartek 12, bo w piątek to już weekend się zaczyna i powrót do domu będzie pewnie utrudniony, a w korkach chyba nikt stać nie lubi. no i do tego 13-tego w piątek wypadnie :-D Ale ja przesądna nie jestem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry