• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Czesc dziewczyny!!!!
Sencilla rzeczywiscie niedaleko mnie mieszkasz:tak::tak::tak:.tylko ze ja za miesiac to juz na ostatnich nogach bede i nie chce sie juz w tym czasie ruszac zbyt daleko od domu, to ja raczej odpadam:-(:no::-(:no::-(ale mam nadzieje ze to nie bedzie pierwsze i ostatnie spotkanie i na ktores sie zalapie. Sencilla widze ze ty mieszkasz najblizej mnie jezeli kiedys sie bedziesz wybierac na wyspie to serdecznie zapraszam jak i pozostale foremki:tak::-):tak::-)
Juz nawt sprawdzam trase to okolo godziny 15 min.
Dzisiaj mam labe moj M. zabiera mnie na kolajce, ale na wszelki wypadek jem teraz zupe bo nigdy nie wiadomo co zaserwuja:-D:-D:-D

reklama
Nie wiem o co chodzi z tym moderatorem?:szok::angry:
Paulina zniknęła...a mnie tu na pożarcie zastawiła...:-D
Natka a co ty chcesz Z TYM ZROBIĆ?????:szok::szok::szok::szok::-)

Poza tym ja jestem zdania że im mniej sie na zamkniętym dzieje tym lepiej:tak:...oznacza tylko że nikt nie ma żadnych problemów i nic go nie zasmuca...
A może się mylę???:baffled:
Natka...powiedz co cię dręczy?:rofl2:

Sencilla ja zrezygnuje z tego spotkania. Nie chcę Wam komplikować, bo każdej pasują te terminy, które podałaś tylko nie mi, więc nie ma co wymyślać:-):tak::-). Trzymam kciuki za udane spotkanko, może następnym razem się uda np u mnie:-):tak::-)
Aniu natka założyła nowy temat na zamkniętym:tak:
Natka zdjęcia superowe:tak:. Twoja Zosia jest urocza:-)
Gosiu jak po kolacji, najedzona:confused::-)

Witam wieczorową porą. Widzę,ze forumowe spotkanie nabrało już konkretnych kształtów, fajnie macie :tak:. Ciekawe czy Wam czasu starczy na wygadanie sie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry