PaulinaAnna
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Zapomniałam że mam cosik dla Was, tak na miłe wspomnienia ;-)
http://www.nostalgia.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyhodowalam sobie zmije !!! Moje wlasne dziecko zapytalo wczoraj,dlaczego mi takie faldy tluszczu ze spodni wychodza!

Ale sie wpienilam,kurcze.Ja?Nazgrabniejsza laska we wsi i faldy tluszczu?;-)Na wszelki wypadek zamknelam szafke ze slodyczami na gruba klodke,a nuz dziecko ma racje...
;-)
.

w ten piekny dzien prawdziwego holenderskiego lata
U mnie leje i siapi przez caly dzien
I po co w tym kraju kupowac ciuchy na lato, skoro i tak nie ma okazji ich zalozyc. Zrobilam dzis podliczenie i wiecie ile wydalam w tym roku na letnia garderobe....684 euro 

Prosze niech ktos mnie walnie w ten durny leb, moze przywroci mi w ten sposob rozum
W zeszlym roku bylam madrzejsza i kupilam tylko 1 bluzeczke na wyprzedazy i to bylo bardzo rozsadne posuniecie 

Milego dzionka wszystkim zycze :-)
aaaa czym później się przyjdzie tym mniej. Dwa lata temu to kupowałam z mamą i znajomą od 5:45 do 13:30 , nogi to mi z tyłka wychodziły, a kasy tylko około 200 euro straciłam za to samochód załadowany był pod dach
.