reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

humorki

słowiczek

mama pisklaczków
Miasto
piękna okolica Poznania
No jak to u Was jest z tymi ciążowymi humorami?? Mocno dokuczacie??
No i przede wszystkim jak reagują na Was i na wasze humory partnerzy, mężowie, rodzina...
U mnie jest tragedia.
Nawet nie mam ochoty w tej chwili pisać co konkretnie się dzieje. Może wkrótce napiszę...
Podzielcie się swoimi przeżyciami...

reklama

anecik

Majowe mamy'09
Miasto
Kędzierzyn-Koźle
hej!!
Oj humorki to ja mam!!!! Często się złoszczę bez powodu itp....
Na szczęście mam super cierpliwego i bardzo spokojnego męża!!
Pozdrawiam

mobugaj

Fanka BB :)
na dobitke 15 minut temu strzeliło coś w telewizorze i się zepsół a pies zeskoczył z kanapy na drukarke (którą kazałam przynieść w celu wydrukowania listy wyprawkowej - dobrze że nic się nie stało bo byłaby to moja wina oczywiście)

justyna

hej!! faktycznie dopiero teraz mam HUMORY i to jakie!! czasami sama siebie niecierpie za to !! moj mężus ma juz dosc ale jakos to znosi!! Jakos trzeba bedzie to wynagrodzic !! :)
Wydaje mi sie że to wina tych tabletek ktore biore na te skurcze- cordafen po nich mam spóźniony zapłon i dwa biegi jedynke i wsteczny ;D

reklama

anikawi

To ja mam wyjątkowe szczęście, ja albo mój mężuś...hihihi, i tak mam ciężki charakterek, myśleliśmy, ze w ciąży będzie tragedia, a tu nic, jest tak samo albo wręcz lepiej, i do tego to słoneczko :laugh:
pozdrowionka

Do góry