reklama
klaudia011
Fanka BB :)
u nas od soboty nie ma leżenia na pleckach od razu jest hyc i Fifi jest na brzuszku... ;-)
BlackWizard
Reni moja też tak ma
Miałam filmik jak była młodsza, ale teraz też muszę nowy nagrać i się Wam pochwalić. :-)
Ze styczniowych maluchów same gwiazdy nam rosną

Ze styczniowych maluchów same gwiazdy nam rosną

wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
A ja zapomniałam sie pochwalić ,że już od jakiegoś tygodnia młoda woła mama non stop!!!!

tzn jak ją ładnie poprosze to nie powie
tylko jak coś chce albo jest rozżalona to wtedy od razu woła mame na ratunek!!!

teraz ucze ją mówić "tata" ale jeszcze nie załapała;-)

BlackWizard
A Julka ogląda codziennie krecika z moim mężem i nauczyła się mówić ACHOJ
Jak ja do niej to mówię, ona odpowiada tym samym. 

Moja mała teraz ciągle na brzuszek się przewraca i ogląda sobie wszystko z tej pozycji. Łapie tez wszystko co jest w zasięgu rączek i ciągnie. Silna jest skubana:-), całą matę edukacyjną potrafi tak przeciągąć leżąc na brzuszku. No i namiętnie sobie ściąga skarpetki ustami i rączkami
to jej ulubiona zabawa. Co jeszcze?? no mama też mówi a właściwie pokrzykuje mama mamaama:-) śmieje się na głos jak ją coś rozśmieszy a ostatnio zaczela główke do przodu pochylac jakby chciala usiąść, wychyla sie do przodu i tak tą główke bez zadnego podparcia o fotelik trzyma:-) no i dużo gada...oj dużo:-)

mamjakty
styczniówka 2009
oj zazdroszczę Wam tych gadułek - moja tylko drzeć na głos się potrafi :-( wcześniej marudziła i jęczała, a teraz otwiera buźkę i dosłownie się drze
nawet nie płacze, bo łezki jeszcze ani jednej nie było....

pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Reni - jejku jak fajnie Natalka "gada"![]()
moja mała tylko rusza bezdźwięcznie ustami, niby chce coś powiedzieć, ale tak jakby nie umiała na głos![]()
Gdzie "gada"???? ja nic nie widzę, ani nie słyszę...
reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Pysia - bo Reni pokasowała swoje posty... wcześniej wkleiła filmik.
Podziel się: