Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moje słonko zjadło cała miche rosołku...
Teraz się zbieramy idziemy do koleżanki na kawusię i na spacerek...
Oj Anetko tak...młode dupy jesteśmy a dużo już za nami... Ale co nas nie zabije to nas wzmocni I to jest święta prawda!
Buuu uciekam, bo Jakub już polowę ciuchów z szafki mi wyrzucił...
Dzisiaj wieczorem chyba we wszystkich szafkach renament zrobię...bo z Jakuba pomocą wygląda jakby po szafkach tornado mi przeszło...
Anetko Jakubek rosół wręcz uwielbia... zresztą on nie lubi tylko czystej wody hehehe Kinga własnie co z aparatem dalej?
My bylismy u koleżanki. Jakub pobawił się z kolegą... hehehe fajnie razem wyglądają takie dwa łobuziaki Filip jest młodszy od Jakubcia o dwa dni więc prawie wogóle
Teraz czekam na meża...powinien niedługo być... A tak wogóle to mój m. ma dwa tygodnie nocki więc pewnie będe za kilka dni się wkurzałą...oj rozpisałam się
hej! Młode dupy z was i tyle pogadamy po 30tce hehe Marta ty to mój rocznik jestes nie?
My własnie wrócilismy z miasta, fajnie było zrobilismy też zakupy w kaufie gdzie Fiol mogl sie popisac jazdą w koszyku he.
Mój syn też dziś duzo nie spał bo tylko okolo 30min szok! a teraz szaleje jak czpiot:-)
dobrze mu zrobiło wyjscie na dwór.
a aparat... napiszemy pismo do sprzedawcy z ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej art8. i tam wszystko jest napisane że muszą nam naprawic aparat nieodpłatnie.
w ogóle miałam dzis rewolucje, zjadłam wafeleczka a potem miałam taką akcje na kibelku że musiałam sie pasami przypiąć bo bym odleciała!!! masakra no sie nie smiejcie!
ja i moja przemiana....
Kinga tak jestem twój rocznik tyle, że z marca. Anetko mi zostało rosołku więc jutro pomidoróweczka będzie he!
Ja robiłam porządek u Jakuba w szafce...następna reklamówka ciuchów do wyniesienia...
A jakie plany na wieczór dziwczyny? Ja jestem sama
hej, no mój Filip wlasnie zasnął. Nie mam problemów chyba polubił swoje nowe łóżko śpi jak susełek :-)
mój mężus pracuje a ja mam teraz czas dla siebie który poświęcę oczywiście forum i dla znajomych z gg ;-)