Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem i ja...
Znowu sama
Słuchajcie obcięłam Jakuba! MArcin go trzymał a ja maszynką goliłam. MAły jak gdyby nigdy nic...wogóle prawie uwagi na maszynkę nie zwracał...zaraz pokażę wam efekt!
haha marcia a jednak co?! przekonałam cie widzę heh
u nas nie było tak drastycznie hehe, Filip siedział i nawet sam chcial maszynke trzymac i golić, smiał sie przy tym:-) a teraz ma takie ładne geste wloski! nie żałuje że to zrobilismy;-)
fajnie wygląda! jak mężczyzna teraz
Kinguś ale u nas nie było drastycznie. Pisząc, że Marcin go trzymał miałam na myśli na kolankach A mały miał szczoteczkę i w czsie obcinania włosków mył ząbki hehe
mąż mnie dziś miło zaskoczył bo zaproponował że w sobotę pojedziemy do Olsztyna do kina helios na film albo kung fu panda lub walle ) czyli byłoby wesoło hehe.
Witajcie z rana...
Dzisiaj pospałam do 7
No i mam dzisiaj cały dzień męża w domu!! Ale się cieszę!!
Jakub oczywiście już rozrabia..hehe napatrzeć się na niego nie mogę w tych króciutkich włoskach...