reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej hej... A ja popijam piweczko z siostrą :)
Anetko ciężko jest z tymi nockami...oj ciężko... Buuuuu
Kinga mówię ci owulacja a do tego ta wypalanka ot i plamienie było. A z kaską dobrze, że wam trochę wpadnie...zawsze lepiej miec trochę wiecej...hehe chociażby na waciki ;)
Ja wyłączam już komputerek... Dzisiaj śpię z Jakubciem :) Dobranoc!!

reklama
Hej! a dzisiaj dla odmiany ja pierwsza się z wami witam:-) ponieważ nie wiem o której później zajrzę, mam trochę roboty:)
marta no z kasą to super bo sporo nam wpadnie dzieki czemu bede mogła obkupić sie w Gdańsku i ja i mąż i Filiuś! :) hehe

dziewczyny może jakaś kawka dziś hm? :) chciałybyście?
miłego poranka!
mam nadzieje że wstaniecie z uśmiechem na twarzy;-)

Ja dzisiaj z kawka nie dam rady niestety... Chociaż może ale popołudniu...
Ja dzisiaj sprzątam na weekendzik... Jutro teściu ma urodziny a w środę imieniny i nie wiem czy będziemy jechać, bo impreza ma być za tydzień... No ale trzeba ogarnąć :)
Dzisiaj Jakub strasznie się wiercił w nocy...ae jak tylko posmarowałam mu dziąsełka od razu przestawał...Szkoda mi go tak się męczy moje słoneczko...
Idę głowę umyć i robię kawusię...siostra popilnuje Jakubcia heheh
Kinga ja wstałam z usmiechem... Bo mąz akurat z pracy wrócił :)

:) marta dzięki za smska ale nie mogę odpisać:P jasne że przyjdziemy na 11 postaram sie być! Ja twojej siostry poznawać już nie muszę hehe

najpierw jeszcze do spółdzielni musze isc... :)

anetka ciesze sie że mała ci ładnie przespała noc! ;)

i po kawkowaniu! ;) było bardzo miło spedzic z wami dziewczyny przedpołudnie:) Filip zasnął mi w drodze do domu.
Ja teraz biore sie za robotę zeby było już posprzątane na weekend:)
Jednak dziś robię nową zupę mimo że mamy jeszcze rosół. Dostaliśmy od teściów świeżych wiśni wie robię zupkę owocową:) na chłodno w taki ciepły dzień jak dziś bedzie rewelacyjna! :)

marcia a wy co jeszcze dzis bedziecie robic? przeslij nam te foteczki hehe:)
anetka wam zycze udanej gościnki dzisiaj! :)
A my wieczorem na imprezkę do znajomych popić troszku :cool2: hehe

buziaki!

reklama
Dziewczyny i ja dziękuję za odwiedziny.
Byłam chwilkę się przejść z senią i Jakubem. Kupiłam mu rewelacyjny plecaczek. Ja obiadek zamówiłam. Dla męża schaboszczaka a dla mnie i siostry rybkę :)
Fotki wam prześlę...troszeczkę później teraz Jakuba położe spać :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry