reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
a my z mężem cały czas pracujemy nad stronką.. wymyślam suwaczki heh.
Mam nadzieje ze niebawem skończymy i tez sie położymy bo jutro trzeba wstać i od rana mamy robotę..

Dobranoc

reklama
Hej!
No i tak jak mówiłam...dobry humor mam... A to za sprawą tego, że mój synek pospał do 7.30!! Jeszcze w to nie wierzę!!
Mam nadzieję, ze dzisiaj pogoda się poprawi... muszę iść do urzędu skarbowego... a niestety auta dzisiaj nie mam :( więc zostaje mi wózeczek Jakubka :)

czesc dziewczyny
my własnie zawozimy Filipka do tesciow na jakis czas abysmy mogli do końca na spokojjnie sie spakowac do auta.
Dziękuje, na pewno bedziemy zadowoleni z urlopu!
A wam dziewczyny zycze przyjemnego kawkowania;) i udanego weekendu!

buziaki!

:-)

Cicho tu .. chyba swiatla pogasze na tym forum bo co bede tak sama siedziec ;) hhihi:)
dzis wybieramy sie do siemian ze znajomymi!mam nadzieje ze bedziemy sie super bawic!a jutro wyjazd do hartowca:))) a w niedziele,,, w niedziele zalezy jaka bedze pogoda :)
Anetko jak to sama?! Hehe już jestem :) Marcinek postarał się o naprawę sprzętu dla mnie...kochany :) Ale od razu wgrane zostało nowe oprogramowanie więc komputer mam "pusty"
I jak tam wypad do Siemian? Udany?
A ja pomału przestawiam Jakubka na jedną drzemkę...i o dziwo przychodzi mu to z łatwością :)
Teraz idę już pomału do łóżeczka... Była u mnie dzisiaj psiapsila...nagadałyśmy się pooglądałyśmy zdjęcia he z podstawówki i ustaliłyśmy termin spotkania klasowego na 23 sierpnia :)) Ale już jakaś zmęczona jestem...
Do jutra!

reklama
Witamy sobotnio!
My jak zwykle od samego rana na nogach :)
Jakubek rozrabia...wszędzie go pełno :)
Pogoda za okienkiem nie najgorsza :) A popołudniu jedziemy na gościnkę do teściów...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry