reklama

ile jedza wasze dzieci

reklama
moj synus ma 2 miesiace i zjada 150 co 3 godziny,czasami co 4 ale to jak mocno zasnie :) wczoraj wieczorem zjadl 190 i wytrzymal 4 godziny takze chyba jest glodomorkiem :)))

Jula ma niecałe 6mcy i je co 3-3,5h w dzien po 120mleka pluz zupka , owoce lub soczek. Wieczorek zjada 180 mleka o 20, potem 24 - 130 i spi do rana.

Moj synus (4 miechy)od kilku dni wcina juz 180 ml mleka do tego jakis obiadek, deser narazie niewielkie ilosci bo dopiero zaczelam rozszerzac mu diete.Bardzo posmakowala mu mloda marchewka z ziemniaczkiem natomiast ziemniak ze szpinakiem juz nie bardzo plul tym ajk nie wiem co hehe. Ma juz chlopak gust kulinarny :cool2:

Jak mój synek miał trzy miesiące to zjadał około 180 ( sam nie wiem gdzie mu się to mieściło). Moja znajoma , której córeczka skończyła 6 miesięcy od niedawna kupuje w dodomku.pl i twierdzi,ze dopiero po rachunku uświadamia sobie ile je je dziecko:)

Witam mój syn ma 6 miesięcy robię mu już 180 ml czyli je 4 razy mleczko plus zupke obiadek w słoiczku czasem nawet małego danonka. Przed spaniem zje butle mleka i śpi do rana.:-)

wow!moja nie zjadła nigdy 150ml mleka.do tej pory je 90:confused:no ale teraz doszły inne posiłki.od urodzenia tak miała.to 60 to 90 i tak już zostało,jedynie co kasze na dobranoc to jak miała 8m.to już pochłaniała 220

reklama
heh a nasz niejadek zjada 100-120 co 4 godziny. zajmuje mu to prawie pół:-). Ostatnio wieczorem zdarza mu się wypić 140-150 więc z mężem świętowaliśmy:-). Ale bywa też że w dzień zjada 30-60 co 4 godziny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry