reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
A ja chyba juz wrocilam do wagi wyjsciowej, pisze 'chyba' bo wczesniej mialam inna wage, mniej dokladna, a teraz mam elektroniczna, ktora wazy dosyc dokladnie.
Prawde mowiac to diety zbyt dlugo nie stosowalam- nie mam silnej woli, jak jestem glodna to musze cos zjesc.:-)
Prawde mowiac to diety zbyt dlugo nie stosowalam- nie mam silnej woli, jak jestem glodna to musze cos zjesc.:-)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Gratulacje Beaa

!!!!!!!!!!!!!!!!

survivor26
Mamy lipcowe'08
U mnie nadal 2 kg do wagi z pierwszego miesiąca ciąży, i mniej więcej 4 razy więcej do idealnej, ale oczywiście też podjadam ile wlezie, bo bedąc nadal na diecie ze względu na Małą co jkiś czas sobie odpuszczam i wtedy obżeram się nieprzytomnie, więc na dalsze zrzucanie kg nie ma co liczyć
W zasadzie już się z tym pogodziłam, wkurza mnie tylko wielgachny brzuch... w ciązy przynajmniej był napięty, a teraz wisi taki pusty worek i w spodnie upchnąć się nie da

u mnie jeszcze 3,5 kg do zrzucenia.W sumie w wiekszosc rzeczy sprzed ciazy juz sie mieszcze,tylko troske gorzej w nich wygladam niz wczesniej,bo wszystko bardziej opiete.Wszystkie babki i ciotki mi mowia,ze jak na 2 miesiace po porodzie to i tak jest niezle,ale juz mi jedna ciocia obiecala dac tabletki na odchudzanie,ktore sama od lekarza dostala,a ich nie uzywa,wiec po co maja lezec,ja sie za nie zabiore i zobaczymy.Podobno niektorzy to i z 10 kg potrafia przy nich w miesiac zrzucic
Mi tam 5 wystarczy

U mnie tyłek i nogi już super, nawet w 36 wchodzę ale brzuch "babciowaty".
Trzeba zabrać się do robienia brzuszków.
Tragedia zaczyna się na górze bo tu by się w biuście 42-44 przydało a w pasie 38.
Albo opięte albo lata i powiewa. Chciałam żakiet ale będzie ciężko.
Trzeba zabrać się do robienia brzuszków.
Tragedia zaczyna się na górze bo tu by się w biuście 42-44 przydało a w pasie 38.
Albo opięte albo lata i powiewa. Chciałam żakiet ale będzie ciężko.
beaa
Mamy lipcowe'08
Post_ptaszyna- dzieki, tez sie ciesze. W sumie to sie juz raczej nie ograniczam, a waga i tak leci w dol:-). Malej tez juz nie karmie piersia od jakichs 4 tygodni.
Madzia737- a co to za tabletki, jak sie nazywaja?
Madzia737- a co to za tabletki, jak sie nazywaja?
reklama
u mnie to samoTragedia zaczyna się na górze bo tu by się w biuście 42-44 przydało
.

Haszi podawałas kiedyś stronke dla cycatych mamusiek

Podziel się: