reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

A u mnie waga stanela w miejscu i ani drgnie. Odchudzac sie nie mozna jak sie karmi wiec pozostalo mi czekanie. A brzuchol duzy jak w 4 miesiacu ciazy:crazy:

reklama
A ja chyba juz wrocilam do wagi wyjsciowej, pisze 'chyba' bo wczesniej mialam inna wage, mniej dokladna, a teraz mam elektroniczna, ktora wazy dosyc dokladnie.
Prawde mowiac to diety zbyt dlugo nie stosowalam- nie mam silnej woli, jak jestem glodna to musze cos zjesc.:-)

u mnie zostało 1,5 kilo ale koleżanki mi mówią ze wygladam ładniej niż przed ciąża :eek:a te kilogramy to mam w cyckach:-D
beaa też mi brak silnej woli:zawstydzona/y:

U mnie nadal 2 kg do wagi z pierwszego miesiąca ciąży, i mniej więcej 4 razy więcej do idealnej, ale oczywiście też podjadam ile wlezie, bo bedąc nadal na diecie ze względu na Małą co jkiś czas sobie odpuszczam i wtedy obżeram się nieprzytomnie, więc na dalsze zrzucanie kg nie ma co liczyć:-p W zasadzie już się z tym pogodziłam, wkurza mnie tylko wielgachny brzuch... w ciązy przynajmniej był napięty, a teraz wisi taki pusty worek i w spodnie upchnąć się nie da:baffled:

u mnie jeszcze 3,5 kg do zrzucenia.W sumie w wiekszosc rzeczy sprzed ciazy juz sie mieszcze,tylko troske gorzej w nich wygladam niz wczesniej,bo wszystko bardziej opiete.Wszystkie babki i ciotki mi mowia,ze jak na 2 miesiace po porodzie to i tak jest niezle,ale juz mi jedna ciocia obiecala dac tabletki na odchudzanie,ktore sama od lekarza dostala,a ich nie uzywa,wiec po co maja lezec,ja sie za nie zabiore i zobaczymy.Podobno niektorzy to i z 10 kg potrafia przy nich w miesiac zrzucic:szok:Mi tam 5 wystarczy:tak:

U mnie tyłek i nogi już super, nawet w 36 wchodzę ale brzuch "babciowaty".
Trzeba zabrać się do robienia brzuszków.
Tragedia zaczyna się na górze bo tu by się w biuście 42-44 przydało a w pasie 38.
Albo opięte albo lata i powiewa. Chciałam żakiet ale będzie ciężko.

Post_ptaszyna- dzieki, tez sie ciesze. W sumie to sie juz raczej nie ograniczam, a waga i tak leci w dol:-). Malej tez juz nie karmie piersia od jakichs 4 tygodni.
Madzia737- a co to za tabletki, jak sie nazywaja?

reklama
Do góry