reklama

Imię dla dzidzi

• Starter tematu Starter tematu Joaśka20
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Przeglądam po raz setny imiona ma być MIESZKO i koniec!! Nic mi się nie podoba:/ Ewentualnie Remigiusz. jak go inaczej mąz zapisze to tez będę mówić na syna Mieszko :]

Ja mam juz Adasia a teraz bedzie albo Jas albo Sophie czyli inaczej Zosia;-) bo tez mieszkamy we francusko-jezycznym kraju i ciezko znalezc imie zeby istnialo i w PL i tutaj a to takie Polskie i tradycyjne imiona:-)

Ostatnia edycja:
U mnie dalej zostaje Anastazja lub Czareczek. Te imiona zostały uzgodnione w październiku i nic sie nie zmieni. Chyba ,że urodzi sie syn i ja zmienię chłopaka to wtedy Czareczka nie będzie.Ale nic sie nie zapowiada. To on wybrał imię ,więc niech ma coś od życia. ;-)

Doczekałam się. Tatuś wymyślił imię dla ewentualnego chłopca - Kubuś. Upiera się i nie zgadza na inne propozycje. Jeszcze zobaczymy, czy nie zmieni się mu koncepcja do grudnia;)

reklama
Doczekałam się. Tatuś wymyślił imię dla ewentualnego chłopca - Kubuś. Upiera się i nie zgadza na inne propozycje. Jeszcze zobaczymy, czy nie zmieni się mu koncepcja do grudnia;)

przez całą pierwszą ciążę, do czasu gdy nie znaliśmy płci chciałam Kubusia (Jakkub) - mój mąż to jednak kwitował - Żadnego Puchatka!! I na całe szczęścia jest Wiktoria:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry