Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
z moim M nie było dyskusji, powiedział: Dominik Stanisław i ch..j! A ja na to 'oczywiście kochanie' bo i tak będzie dziewczynka Sebastian mi się też podoba, Aleksander i Maksymilian
zapominajka to jeśli wszystko pójdzie w tę stronę ,że i ja i ty będziemy mieć chłopców to będą nosić to samo imię
o imieniu dla dziewcznyki nie myślę ,bo moje przeczucie mówi mi ,że to będzie chłopiec.
sembonzakura to Twój mąż zaparł się jak ja w poprzedniej ciązy. Frania i koniec, kropka :-)
właśnie ja sama nie wiem kogo ja noszę najpierw miałam atak smaków na słodkie i nic innego mi nie wchodziło, teraz znowu mam jakieś grzybowo-żurkowe zachcianki, jem masę ogórków kiszonych i kiełbasy. Mam problemy z cerą i bóle głowy. Żadnych wymiotów, dość dużo energii. Wszystkie objawy męsko-damskie przemieszane innymi słowy