reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię?????

reklama
Karolla niezla stronka. Widzę, że z mężusiem trafiamy w sam szczyt - Mateusz na 2 miejscu, a Julka na 1. Ech może chociaż Julkę zmienimy na zadziej znaną. Bo Mati juz musi sie przyzwyczaić ;)

Karola ja właśnie chciałam Julcię ale mąż zdecydowanie sie nie zgodził - dziwak i teraz mamy ustaloną Antosię
zobaczymy ile razy do lutego zmienimy zdanie!!

A mnie sie nadal marzy malenka Eilka :-) i wymys;lilam tez nowe imie dla chlopca, (myslelismy o Bartoszku) - Borys...
Zobaczymy....

A mi dzisiaj do glowy przyszedł Kacper (to tak na wszelki wypadek gdyby diagnoza gina sie nie sprawdzila). tylko dla dziewczynki nadal nie ma, chyba że jenak zostania popualrna aż za bardo Julcia

reklama
Karola to byly wlaśnie moje typy Julcia lub Kacperek no ale tylko 5 dni i dowiem się czy mam już na 100% szukać imiona dla córci
kurcze zastanawiam sie nad tą Antosią czy mnie potem córcia nie przechrzci że ma Antonina na imię ??? Podoba mi sie jeszcze Olcia
ach pomyślimy, zobaczymy!

Do góry