Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Alicja Ludwika ( to drugie po mojej kochanej Babci) Antoni, Aleks, Olaf, Olgierd, Radoslaw...................... ??? Z imieniem dla synka mamy wiecej problemow, a cos czuje ze urodze chlopczyka. Pewnie po USG jak juz bedzie widac plec, decyzja o imieniu bedzie konkretniejsza
Wygląda na to że Wiktorii bedzie zatrzęsienie. Ja jeszcze nie myślę, ale Julcia bardzo mi sie podoba (ale Julek też od groma). Juz z Mateuszem trafiliśmy w sam szczyt (nawet na porodówce nastepny po nim też był Mateusz) I teraz gdzie się nie rozejrzę to wszędzie jakiś 5 letni Mateo. więc co do dzidzi musimy się bardzo powaznie zastanowić ;D
Tak naprawdę imię to chyba samo mi przyjdzie i mężowi, jak zobaczymy naszą kruszynkę, spojrzymy w jej oczęta i zobaczymy jakie imię najlepiej dla niej będzie pasowało... i na nic nasze plany
Wiecie co, mąż chce mieć córcię... hmmm co będzie jak synuś będzie? Mi jest wszystko jedno
Nie ma jeszcze wątku na marzec 2006 to wpisuje się w luty mam nadzieje ,że taki wątek zostanie szybko założony i mamusie z marca 2006 będą tam mogły pisać....
Co do imion....
chłopic : Damian Aleksander
dziewczynka : Olivia, Kinga, Maja
A ja caly czas czuje , ze bedzie chlopaczek ( Marcelek) Tesciu i moj tata sie cieszy, ze bedzie im mial kto po piwo latac : wiec lepiej niech bedzie dziewczynka (Zuzia ) hahahah