reklama

Imiię dla dziecka

a my wlasnie nie znamy zadnego Wiktora ani malego ani duzego dlatego zdecydowalismy bo zawsze byly jakies skojarzenia z imionami a teraz nie bedzie zadnych poza naszym skarbem a czy lobuz sie okaze ;D

reklama
Pracuję w przedszkolu i łobuzy najbardziej lubię :-) Są to dzieci, które mają ciekawą osobowość i są wyzwaniem dla dorosłych, przy takich nie da się udawać ani niczego ściemniać...ale z siebie też dużo dają jak czują się lubiane i akceptowane. Zobaczymy jaki będzie Twój Wiktorek ;-)

A jednak moze nie byc Wiktorka moj mąż najpierw przystanął na to imę odrzucił moje Aleksander a teraz zaczyna cudować a mnie sie nic innego tak mocno nie podobajak te dwa imiona wczoraj bylo mi z tego powodu tak przykro ze sie poplakalam;-(

moje inicjały to MM, mojego męża MM, córeczki ewentualne imię też na M,,ale ładnych- dla nas imion na M dla chłopczyka nie ma.. :( więc musi być dziewczynka ! :-D

U mnie miał być Nikodem, Milan albo Kornel... ale tym razem nie będzie, bo dziewuszka w drodze, a dla dziewczynki całkowicie nie mam pomysłu i żadne mi się nie podoba:-(

Mi się Maciej podoba;-)
Mi- pewnie z racji, że mama dała mi na imię jak dała- nie podobają się "oklepane" z góry przepraszam hihiih imiona..

Maciejów, Marcinów, Michałów (mój mąż) , Mateuszów, Mariuszów na pęczki..
ale nie jestem aż tak też skrzywiona w drugą stronę- żeby nazywać dziecko Mścisławem, Melchiorem czy Modestem...
więc chyba M dla chłopaka się nie da zachować i będzie inna literka jak już...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry