Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No wlasnie. Jak z prostym imieniem problem to co to za roznica czy Letty czy Dablju Moj maz to Wawrzyniec i jak pisalam u niego imie popularne a nas kazdy mysli ze ksywka lub nazwisko
agulqa, nie spotkałam się z tym, żeby ktoś imię mojego męża przekształcał na Norbert
Dobrze, że Antoniny nie można z niczym pomylić, chociaż czasem, jak Młoda była mała, to mówiliśmy, że ma na imię Tosia i ludzie się dziwili, co to za imię
Agulqa_b mimo że jakoś bardxo nie lubię mojego imienia to i tak tysiąc razy bardziej wolę id Tamara, która mi się kojarzy z jakąś złą postacią mordercza w horrorach ale nie wiem czemu
Nulini serio? Bosz co za ludzie, to moja kuzynka jest antosią super dziewczyna, i jej mama do niej zawsze mówi Antłanetta i to tak słodko brzmi bo moja ciotka taka wariatka jak ja to śmiesznie brzmi z jej ust taka Antłanetta