Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zapraszam do brania udziału w burzy mózgów aby w ostateczności wyłonić najbardziej pasujące imię dla naszych skarbów Wasze pomysły, inspiracje, wszystkie imiona jakie wam się podobają
Kiedyś Wam pisałam, że mój mąż już od bardzo dawno mówił, że jak będzie córeczka to będzie Madzia , ale ostatnio mu się odmieniło i coś o Oliwce mówił, więc dalej będziemy się zastanawiać jak okaże się, że dziewczynka :-) A po ostatnim USG jak okazało się, że możliwe, że chłopczyk to zaczęliśmy się zastanawiać nad imieniem dla chłopca - puki co podobają nam się obojgu: Antoś lub Bartek, a mężowi jeszcze Aleksander a mi Piotruś, więc pewnie coś z tego wybierzemy :-) Ale nie wykluczam, że do porodu nam się preferencje zmienią
u nas dla chłopca: Janek lub Franek,
natomiast jeśli chodzi o dziewczynkę - to będzie taka sama batalia jak w pierwszej ciąży! Wtedy nie znaliśmy płci dzieciaczka i teraz tez nie będziemy, zaś imię Aleksandra zostało zatwierdzone dopiero tydzień przed porodem