Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bluelovi - fabian. Nikodem. Miron - te mi sie podobaja.
Ale fabian juz proponowalam maz oczywiscie na nie. Nkkoden corka nie chce bardzo bo ma w klasie kolege ktory jej sid podoba a ona chyba mu nie bo nazwal ja glupia i corka mowi ze to durne imie a jej brat bedzie madry wiec nie moze miec tak na imie
Bruno mi sie b. podoba ale nasz piesek tak sie nazywa. Taki przydomek mial w hodowli bruno banani i tak zostalo wolamy na niego bruno albo brunek a corka czasami bruno banan tak dla smiechu
Ja bardzo chciałam Milana, ale teściowa kręciła nosem i w sumie mąż też zaczął kręcić nosem i w końcu mi też przestało zależeć. Ale fakt, to bardzo ładne imię.
Mi sie podoba. Ale my mamy wsrod przyjaciol Igora Borysa i Bruno. Tak syn bylby pewnie Boryskiem bo super imie.
Ja postanowilam ze zrobie liste kilku imion ktore mi sie podobaja i niech maz z tych wybierze skoro sam nic nie proponuje w wszystko krytykuje
Takze rozwazam IWO TOBIASZ MIRON JULIAN IGNACY WIKTOR FABIAN - ten ostatni tak srednio do nazwiska bo tez na f.