reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

Kitki ciężko byłoby mi wybrać z pośród Twoich propozycji :) wszystkie mi się podobają, no może Tobiasz to źle mi się kojarzy, ale imię samo w sobie ładne. W bloku mojej mamy jest dwóch małych Julków :p
a Ignaś bądź Igor to propozycje na imię dla mojego drugiego syna w przyszłości :D

reklama
Maz dzis wymyslil Oliwier albo Samuel. Dupy nie urywa no nie? ;)
Ale zaczal przebakiwac ze Fabian Ignacy i Juliusz tez spoko:) moze do kwietnia cos w koncu uzgodnimy:D

Oliwier bardzo ładnie ale chyba bardzo popularne ostatnio, z moich znajomych to już 3 koleżanki przynajmniej tak nazwaly

U nas w otoczeniu akurat nie ma Oliwiera, ale może w jakimś regionie być popularne. Nie jest to super oryginalne imię. U nas jeżeli się zdecydujemy to będzie Oliwer, a nie Oliwier. Ale wolałabym chyba inne imię. Sama nie wiem:p
Mi Ignacy nie bardzo się podoba, ale Ignas juz tak. Mamy takiego małego sąsiada. Super chłopiec.
Kitki może tego Fabian przeforsujesz. Oslucha się mąż do kwietnia i się zgodzi:)
Mi się jeszcze Nikodem i Gaspar podoba. Miałam uczniów o tym imieniu, lobuziaki ale fajne mądre chłopaki.

Osobiście mam synka Oliwera, Oliwierow jest mnóstwo w rejonie gdzie ja mieszkam. Najbardziej mnie wnerwia że wszyscy mowia Oliwier bo to tak miekkko i na szybko. Ja zawsze poprawiam to patrzą się na mnie jakby to oni dobrze mówili.

A dla dziewczynki jakieś propozycje bo ja mam pustkę ....
Magdalena
Zosia
Karolina
Jagoda
żadne do końca za mną tak nie chodzi ....

reklama
Mikulinka - Helenka. Klara. Anastazja. Natasza. Ada. to byly nasze typy na dziewczynke
Alicja jest sliczne ale mi sie zle kojarzy niestety

Do góry