reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

A mnie dzis sasiadka w sklepie zaczepiła i pyta sie czy wiem juz jaka płeć i jakie imię. Wiec mówi Samuel. A ona oczy na mnie i sie pyta czy mój M jest katolikiem(bo ona to taka koscielna itp) wiec ja do niej Katolizm nie ma tu nic do mówienia a jeżeli chce wiedziec i gdyby dobrze Biblie czytała to Samuel miał na imie jeden z proroków:-p Zmieszana zaraz dodała ze ona lubi takie twarde typu. Szymon itp. Ja mówie każdy ma swoje gusta i nikomu do tego:-p

reklama
A my nikomu po za BB oczywiście nie zdradziliśmy imienia -pytają się wszyscy co będzie to mówię że dziewczynka, ale imię mowię , że my mamy swoj typ ale reszta dowie się jak już bedzie dziecko na świecie- tak samo bylo z Karoliną :tak::tak:

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Akurat ja mam teścia bardzo fajnego, ale teściową...:szok::szok::szok: Niestety - w początkowym etapie menopauzy, jest źle a wiem, że będzie jeszcze gorzej. Wiecznie na coś obrażona:baffled: Nikt nie wie o co jej chodzi:baffled:

Przeszłam to z moją mamą i było znośnie, ale z nią nie dam psychicznie chyba rady:baffled::baffled::baffled:

A ja mam pecha ani teść ani teściowa nie są zbyt fajni tzn teść straszny nerwus i despota ( nie chciałabym z nim mieszkać w jednym domu:no::no: ) a teściowa też jakaś niedzisiejsza strasznie podporządkowana ojcu i taka trochę nieszczera..

Ale cale szczęście mieszkamy daleko od siebie:-D:-D

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Mojego chlopaka mama jest super,poprostu babka niesamowita.Ojciec jest taki nerwus wlasnie i nie mogli z Wojtkiem kiedys zabardzo sie dogadac,ale teraz jest ok:tak:

reklama
Do góry