Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale się ciesze i tak jak podejżewałam że nie ma tak często tych imion no bynajmiej u mnie ;-):-)Nadii jest coraz więcej, więc żebyś się Kobieto nie zdziwiła.;-) Z Alanem raczej możesz być spokojna. A usg już jutro!!! Więc trzymam kciuki.
no no Nadia już jest nieco obcykana
ale to nic kobitki najważniejsze że imie się podoba co gdyby nawet było na pierwszym miejscu a mam parcie na te imiona to też bym brała je pod uwage tak jak dziś
ps.dziękuje za kciuki:-)Mi też się podobało Nadia, jakieś 5 lat temu, jak nikt tego imienia nie dawał, a teraz to jest "hit sezonu".patrysia mi sie tez strasznie podobalo Nadia... ale teraz jest buuum na to imie... a innego zenskiego imienia wymyslic nie moge wiec mam teraz dylemat;-)
U mnie i tak bedzie NadiaMimo tego ze jest ich duzo to w mojej okolicy sie nie przelewa a za to jest masa Oliwek i JUlek;-)
ale u mnie wogóle nie ma tego tak imienia bynajmiej wogóle nie słysze ;-)bardziej Julia a Oliwia to wcześniej było głośno teraz się ucichło ale dużo już chodzi dziewczynek z tym imieniem
ale to nic dawajmy imiona takie jakie nam się podobają bo jeszcze troche to te ładne odgonimy i weźniemy takie sobie bo tych mniej słychac