Mini55
&&&&&
Greta bym nie dala...to trochę juz krzywdzące,oczywiście tylko moim zdaniem ;-)
Krzywdzące
jakoś nigdy bym tak nie skojarzyła . A dlaczego ??Tymek i Szymek fajne
Kinga też ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Greta bym nie dala...to trochę juz krzywdzące,oczywiście tylko moim zdaniem ;-)
jakoś nigdy bym tak nie skojarzyła . A dlaczego ??
Kinga też ;-)

mnie tez się podobają te imiona ale Marta to ja, a Ania to siostra mojego mężaania i marta tez mi sie podobaja ale ania to moja mama a marta to moja najlepsza kumpela

ajako - ja bym postawiła na Ignacego. Straaaasznie mi się podoba to imię. Do Julii stylowo bardzo moim zdaniem pasuje, tylko popularnością odstaje, ale to już mniej przecież istotne.
W ogóle mi się tyle imion podoba, że najchętniej bym dziecku ze trzy nadała. Pewnie na tym się skończy...

dzidziuś bedzie sie nazywal; Witek??
:-)my pierwsze dziecko mamy Emilkę teraz nie wiadomo co bedzie ale jesli chlopak to bedzie Julian(julek) jeszcze jak bylismy para nastolatkow to tak chcicelismy dac naimie naszemu pierwszemu dziecko a dziewczynka podobaja mi sie sorotka agatka natasza ale zupelnie nie pasuje do nazwiska wiec raczej nici z tego no Lilianna lub Lidia ale to podobne jest do emilki wiec sama nie wiem na corke wolamay lili wiec dwie takie same to chyba za duzo![]()
Niestety mało popularne w polsce nadawanie takich samych imion jak mają rodzice...