reklama

ImIoNa Girls&Boys

U nas zostaje Kinga :) wczoraj postanowiliśmy. Cały czas to imię tłucze nam się po głowach, wybiło z kretesem wcześniejszą Emilkę i mimo że zdrobnienie Kinia mi się nie widzi to "coś" w tym imieniu jest magnetycznego :) No więc Tymek będzie miał siostrę Kingę :)

reklama
mata - własnie oba mają "coś" takiego .. fajnego :) i są krótkie, brzmią interesująco i pasują do nazwiska. Mam tylko nadzieje że maleńka nie będzie miała nigdy trudności zagranicą :)

A dziewczyny,z imion męskich mi się baardzo podoba Robert :)

ivi- jak Wy myslicie przyszlosciowo o corce....baaardzo;-):-)
ale to racja, ja nie pomyslalam o tym, choc polowe najblizszej rodziny mam zagranica, a moze moj syn bedzie chcial kiedys pojechac na studia do babci lub ciotki zagranice!
no to chyba i Ignacy i Witold odpadaja, choc musze to jeszcze wygooglowac:-)
ja od samego poczatku obstawialam Kinge i bardzo sie ciesze, ze tak ostatecznie wybraliscie!

Jonatana znam w Brukseli jednego mlodego żydka, a do tego ma dwie siostry; Noę i Dane ładnie, co?

a nam ciagle chodzi ten Witek po glowie, bo jak malusi to Witus, jak nastolatek to witek a jak dorosly pan prezes;-):-D to pan Witold!
ale Ignacy lepiej pasuje do nazwiska hm....

aaaa Robert jest superanckie!!! takie miedzynarodowe jak Patryk!

hehhe mata dobre :) Kinga bardzo ladne ja sie coraz bardziej zastanawiam nad Kornelia niby ladne imie ale takie twarde ;) hehe pewnie bedzie tak ze zaraz przed porodem zmienie tak jak zmienilam przy synku :) mial bys Kasper (marzenie jeszcze zprzed ciazy) cala ciaze byla Kasper a jakis miesiac przed okazal sie Kasjan :)

a synek wczoraj domnie mamusi mamusi a wies zz ebedzie Kolnelka i Kolnel masz dwa dzidizusie :szok: a zachwile mowi mamusi nebedzie Kolnelki tylko Kasjanka hahahaha

A może Jonatan czytane jak sie pisze? Mi sie podoba ;-)

właśnie nie Jonatan (bo to ja wymyśliłam i mnie się podoba) tylko Dżonatan - massakra (chyba mu się coś na mózg rzuca z przepracowania:-D)

A imienia Robert też nie znoszę od dawna jest takie twarde i w ogóle nie dla dziecka - Robercik? dodatkowo mój szwagier ma tak na imię, a jest wyjątkowo nieskręconą osobą :no:

ivi gratulacje Kingusi :-)
Mam kolezanke Kinge co mieszkala w UK z ciekawosci spytam jak sie przechrzcila bedac tam :-D
Ja tego imienia chyba nigdy nie wybiore.. ee tam co ma byc to bedzie, samo wyjdzie w praniu :-p

Kiedyś mi się strasznie imię Robert podobało, teraz już mniej, chociaż nadal lubię.
A Ignacy w moim odczuciu jest raczej łatwy międzynarodowo. Po angielsku to Ignatius, można skracać do Iggy. To jedno z moich ulubionych imion:tak:.

reklama
Dziewczyny , pytam z ciekawości dlaczego dla wielu z Was ważne jest żeby imię było międzynarodowe ??
Pierwszy raz spotkałam się z takim odejściem do sprawy ?? Tzn jak ktoś mieszka za granicą i raczej tam zamierza pozostawać to się nie dziwie , ale jak ktoś mieszka w Polsce i oboje rodziców ma Polaków to trochę niezrozumiałe jest to dla mnie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry