Bozienka24
Fanka BB :)
tez sie nad tym zastanawialam
ale kazdy daje tak jak chce mi zazwyczj podoba sie jakies zadkie imie
co prawda ostatnio mi sie podoba Wojtus Karolek Piotrus no ale bedzie Kornelka 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas zostaje Kingawczoraj postanowiliśmy. Cały czas to imię tłucze nam się po głowach, wybiło z kretesem wcześniejszą Emilkę i mimo że zdrobnienie Kinia mi się nie widzi to "coś" w tym imieniu jest magnetycznego
No więc Tymek będzie miał siostrę Kingę
![]()

Nigdy nie mialam zamiaru i nie mam wyjechac wiec jest mi wszystko jedno...obcokrajowcy z ktorymi pracuje raczej maja polski w nosie wiec...Mnie nie zależy, ma się podobac nam i nie przynosic dziecku wstydu pozniejDziewczyny , pytam z ciekawości dlaczego dla wielu z Was ważne jest żeby imię było międzynarodowe ??
Pierwszy raz spotkałam się z takim odejściem do sprawy ?? Tzn jak ktoś mieszka za granicą i raczej tam zamierza pozostawać to się nie dziwie , ale jak ktoś mieszka w Polsce i oboje rodziców ma Polaków to trochę niezrozumiałe jest to dla mnie ...
.Ja chcę mieć jak najbardziej międzynarodowe, znaczy polsko-angielskie. Wystarczy, że muszę tu cały czas nazwisko literować;-). Poza tym nie mam pojęcia, w jakim kraju przyjdzie mi mieszkać za rok, więc na razie wszelkie imiona z polskimi znakami i niewymawialne odrzucam. Ale może kiedyś i taki Błażej się trafi.
Bartekdobra proszę o głosy
Łukasz czy Bartuś<to drugie bardziej się mężusiowi podoba> a ja sama nie wiem....
dobra proszę o głosy
Łukasz czy Bartuś<to drugie bardziej się mężusiowi podoba> a ja sama nie wiem....