mamulica
Fanka BB :)
A mnie NIKITA kojarzy się z najnudniejszą i najbardziej "mułowatą" wykładowczynią na moim wydziale!!! Nazywała się Kosek-Nita! No i nazywaliśmy ją Nikita

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak wam się podoba imie NIKITA? Dla dziewczynki oczywiście.
Czy znacie kogoś, komu udało się tak nazwać dziewczynkę? Z tego co wiem są olbrzymie problemy z nadaniem takiego imienia w USC, ponieważ w Polsce jest ono uznawane za imie męskie (np. Nikita Chruszczow). Ja uważam, że to głupota... w Rosji może tak jest, ale w Polsce nie znam imienia męskiego kończącego się na "a".
A jak wam się kojarzy to imie? Myślicie, że warto o nie walczyć w Urzędzie Stanu Cywilnego?
A Ja uważam, że to głupota... w Rosji może tak jest, ale w Polsce nie znam imienia męskiego kończącego się na "a".
Nikita.. Cóż, kojarzy mi się z Chruszczowem, a to wystarczający powód, żeby powiedzieć, że mi sie nie podoba:-)
Klaudzia, Gosia, Anja.. Ja też czekam na chłopca i buzza, ale mimo, że cygan dla towarzystwa dał sie powiesić to jednak nie postawię na Oliviera:-)
Ostatnio stwierdziliśmy, że jak tak dalej pójdzie, to syn będzie się nazywał: Noname lub Anonim albo Incognito:-) Mnie wciaż Jerrremi prześladuje:-)