reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

reklama
my nie możemy się dogadać w kwestii imion. Nawet typów brak. Ja chciałabym Karolinkę lub Nikolinę, a mój mąż np., Lenę. A imion męskich brak. W sumie nie ma takich, które mi się bardzo podobają. TŻ uważa, ze mamy jeszcze czas na wybór... taaa a ten biegnie, jak oszalały!
jedno jest pewne - Kuba, Jaś, Franek, Antoś i innego tego typu imiona nie wchodzą w grę. Podobnie, jak Zosia, Majka, Julka i kilka innych.

u mnie na razie 3 do wyboru: Julka, Blanka, Marlena. Julka podobało mi się jeszcze jak byłam w podstawówce i zawsze chciałam tak nazwać dziecko, ale teraz się trochę wacham bo jest bardzo popularne, aż za bardzo...

Czesc:) Ja jak na razie nie wiem jaka jest plec mojej kruszynki:) ale miona mialam juz wybrane w 10 tyg ciazy hehe:) Moje typy to: dla dziewczynki Amelia Marianna, a dla chlopca Artur Franciszek :)

u nas od początku ciązy typy te same dziewczynka bedzie Lena a chłopiec Oliwier... no i przez imie dziewczynki ostatnio wyszła wielka kłótnia.. bo tesciowa stwierdziłą ze jak tak damy małej na imie to ona nią sie nie bedzie zajmować- ale sie tym wkurzyłam... nie chce tu przeklinać wiec juz nic wiecej nie napisze- masakra

u nas od początku ciązy typy te same dziewczynka bedzie Lena a chłopiec Oliwier... no i przez imie dziewczynki ostatnio wyszła wielka kłótnia.. bo tesciowa stwierdziłą ze jak tak damy małej na imie to ona nią sie nie bedzie zajmować- ale sie tym wkurzyłam... nie chce tu przeklinać wiec juz nic wiecej nie napisze- masakra

Wiem coś na temat teściowych...kochana mam dwoje dzieci, każde z nich o nietypowych imionach. Reakcaj tesciowej...żal wspominać. Teraz namawia moje dzieciaki by wybrały imię do maleństwa, może wybiorą"normalne" nie tak jak rodzice :( Ale mój maż jej na to,że w kwesti imienia dla maleństwa"ryby i dzieci głosu nie mają" KOCHAM GO ZA TO, ZE ZAWSZE STOI ZA MNĄ PRZY TEŚCIOWEJ :):):)
Ni mniej ni więcej dawajcie dziecku imię jakie się WAM podoba...:):):)

reklama
Do góry