reklama

Imiona naszych Fasolinek :)

a mnie się podoba tosia :-) poważnie, kolega tak nazwał córeczkę i świetnie pasuje do takiego szkraba...ale u mnie niestety to imię jest już zajęte przez mamę...tak mnie nazwali i stracone... dziś dopiero zaczęłam się zastanawiać nad imieniem.. coś mi tak chodzi po głowie... Dominik albo Dominika.. :-)

Tosia to zdrobnienie od Teofili czy Antoniny? Zawsze mozesz te druga wersje wybrac, zebyscie nie mialy tak samo na imie.

reklama
Tosia to zdrobnienie od Teofili czy Antoniny? Zawsze mozesz te druga wersje wybrac, zebyscie nie mialy tak samo na imie.

:-) tak naprawdę to zdrobnienie od Antoniny, ja mam na imię Teofila, ale tak od szkoły podstawowej się utarło, że jestem Tosia... Podoba mi się Antosia, ale jak nas zaczną wołać to ktoś dostanie pomylenia z pokręceniem i na pewno będę to ja :-D

U nas postanowione ze jak bedzie chłopiec to Szymon a co do dziewczynki to miala byc Natasza ale koleżanka mi powiedziala ze brzmi jak prostytutki z Ukrainy(Zraziła mnie strasznie i wkurzyła tylko) wiec maz wybrał Antonina (Tosia)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry