Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny weszlam na ten watek troche niechcacy a tu widzeTusienkaze dokonalas takiego samego wyboru imion dla swojego synka co jaA je też nie mam drugiego imienia i bardzo tego żałuję, bo moje mi się tak nie podoba... A tak to bym się chociaż drugim przedstawiała, a jak nie mam to jakoś mi głupio zmyślaćDlatego właśnie postanowiłam nadawać swoim dziecinkom drugie imiona. Co prawda i tak się śmieję, że mnie wyklną, bo i imiona długie i nazwisko, więc w sprawach urzędowych niepraktyczne, ale co mi tam
Jednak jak dla mnie imiona po rodzicach, dziadkach, czy pradziadkach opadają - głównie dlatego, że strasznie oklepane, a ja wolę coś oryginalnego, lecz nie do przesady;-) I tak mam już Beniamina Gabriela, a teraz czekam na Łucję Anastazję lub Juliana (ewentualnie Cypriana) Emmanuela:-)
Hej dziewczyny weszlam na ten watek troche niechcacy a tu widzeTusienkaze dokonalas takiego samego wyboru imion dla swojego synka co ja). Powodzenia I pozdrwienia mamusie:-)
Miło wiedzieć, że ktoś jeszcze ma taki sam gust, jak ja;-) Pozdrawiam i życzę Ci szybkiego i łatwego rozwiązania:-)