reklama
E
esmeralda
Gość
hej dziewczyny, mam wstępne pomysły
aczkolwiek nie wiem czy jeszcze do listopada się nie pozmieniają... EMILKA, KAMILA, a najbardziej to podoba mi się imię LILIANKA
jak córeczka Agaty Mróz, która naprawdę w wyjątkowych okolicznościach się urodziła...
olii88
Fanka BB :)
ras jaki zbieg okoliczności no no dzieciaczki też w podobnym wieku
Ja chyba obstawiam Antoni:-) choć wcale nie jestem jeszcze pewna a wybór jest trudny:-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ja dla dziewczynki póki co mam Łucja lub Maja, chociaż bardziej podoba mi się Łucja. Dla chłopca nie mam, ale myślę o Antosiu lub Grzesiu, ale to jeszcze jest do przemyślenia
Czuję, że będzie córcia, choć wszyscy naokoło stawiają na chłopaka, bo jak to mówią 'przydałby się jeden chłopak w rodzinie' heheh. W czwartek już będę wiedzieć prawdopodobnie płeć, więc będę myśleć dopiero 

ps. Liliana piękne imię
Czuję, że będzie córcia, choć wszyscy naokoło stawiają na chłopaka, bo jak to mówią 'przydałby się jeden chłopak w rodzinie' heheh. W czwartek już będę wiedzieć prawdopodobnie płeć, więc będę myśleć dopiero 

ps. Liliana piękne imię

mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
No u mnie jednak będzie Grześ! 

ulala
Fanka BB :)
dla dziewczynki miało byc Emilka lub Martynka ale będzie chłopczyk i syn wybrał imię Igor i chyba tak zostanie juz wszyscy pytają jak sie ma Igorek i chyba zaczełam się przyzwyczajać do tego imienia wiele imion mi się nie podobało ale jak ciagle je słyszałam to przywykłam do nich i juz są ok
no cóż nie każdemu się będzie podobało musimy patrzeć na nasze upodobania .
reklama
CzarnaAnutka
Wdrożona(y)
U nas będzie Jakub... wybrane z kilku, które nam się podobają.
Podziel się: