Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Syn wymyślił Paulinę i już mi się to imię trochę utrwaliło, więc możliwe, że będzie Paulina. Z chlopcem gorzej, bo podobają mi się 2 imiona Patryk i Piotr. Patryka już mam, Piotrka ma siostra Myślę, że jak poznam płeć to się tak na serio zastanowię.
Nie mam zadnych pomyslow na imie dla chlopca, ale po pierwsze wydaje mi sie, ze dziewczynka, a po drugie maz powiedzial, ze on chce wybrac jesli to chlopiec. Dla dziewczynki myslalam o Ariana, Georgia, Liliana, Kristina (po mojej babci) albo Katrina (po jego cioci). Ale nie mam jeszcze ulubionego i co chwile mi sie zmienia.
Ja fakt faktem narazie imienia nie wybieram niestety, ale od zawsze podobał mi się Antoś i jeśli kiedys będzie chłopak to będzie Antoś dla dziewczynki brak pomysłu
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Mam w domu Juliana, chłop wybrał z listy 15 które mi się podobały
Liczymy na córkę i od zawsze obojgu podobała nam się Maria Anna albo Marianna , teraz trochę świruje i wymyslam...gdyby tylko chlop się zgodził to byłaby Ava lub Vienne , co prawda nie pasuje do Juliana, ale imiona przepiękne.
Dla syna jest spór ja chcę Teodora, a tatuś Stanisława. Zobaczmy co wyjdzie, czekam niecierpliwie
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja jestem w kropce, zawsze miałam jakieś typy imion a odkąd zaszłam w ciążę nagle totalna pustka i nic mi się szczególnie nie podoba Póki co nasz typ dla dziewczynki to Lilianna a dla chłopca Remigiusz. Podoba mi się jeszcze Marianna i Kajetan.