reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Teddy pisze:lindsay... do 30... przecież to jeszcze dziecko...![]()
Ja ostatnio usłyszałam od niemęża, że żaden nie jest odpowiedni dla naszej córeczki i on z tym zrobi porządek. Wcześnie słyszałam (zanim zaszłam w ciążę), że ja będzie miał syna to będzie z nim chodzil w różne męskie miejsca, a jak córkę to ona będzie miała na pewno fajne koleżanki. I bądź tu kobieto miłą dla faceta ;D
E
ewcia1981
Gość
MAGDUSIEK moj to samo mowil.
Do mojej coreczki ttylko beda wybrani chodzic - oczywiscie mam tez wtym bedzie miala decydujacy glos hi hi hi
Do mojej coreczki ttylko beda wybrani chodzic - oczywiscie mam tez wtym bedzie miala decydujacy glos hi hi hi
magdusiek
Październikowa Mama 2005
ewcia1981 pisze:MAGDUSIEK moj to samo mowil.
EWCIA w końcu nam też może się podobać jakiś kolega córeczki, nie? Bo pewnie fajnych będa miały
malgosia_76
Fanka BB :)
Problem w tym, że MY mamy mniejsze szanse na kolegę, niż mężulkowie na koleżankę!! 
Dostalam dzisiaj link do strony o imionkach - takie stare wierzenia
http://www.madzia.olp.pl/imiona/abc_slow.htm
M
MALENSTWO 33
Gość
Moje kochanie dla naszej córeczki wybrał imię Beata ja ma naten temat inne zdanie
reklama
A my mimo że już wybór imienia mamy ułatwiony bo tylko dla chłopca to i tak ciągle nie wiemy.Mój mąż co jakiś czas rzuca jakimś imieniem swoich kolegów z pracy.Osłabia mnie :
Na razie podoba nam się Sebastian.Kiedyś miałam chopla na punkcie Kordiana ale to imię jest takie GODNE a nazwisko mojego męża takie pospolite ;D no nie pasują do siebie.Pamiętajcie że imię musi pasowac do nazwiska!