reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Imionka dla maluszków

reklama
Teddy pisze:
lindsay... do 30... przecież to jeszcze dziecko... ;)

Ja ostatnio usłyszałam od niemęża, że żaden nie jest odpowiedni dla naszej córeczki i on z tym zrobi porządek. Wcześnie słyszałam (zanim zaszłam w ciążę), że ja będzie miał syna to będzie z nim chodzil w różne męskie miejsca, a jak córkę to ona będzie miała na pewno fajne koleżanki. I bądź tu kobieto miłą dla faceta ;D

MAGDUSIEK moj to samo mowil.
Do mojej coreczki ttylko beda wybrani chodzic - oczywiscie mam tez wtym bedzie miala decydujacy glos hi hi hi

ewcia1981 pisze:
MAGDUSIEK moj to samo mowil.
Do mojej coreczki ttylko beda wybrani chodzic - oczywiscie mam tez  wtym bedzie miala decydujacy glos hi hi hi

EWCIA w końcu nam też może się podobać jakiś kolega córeczki, nie? Bo pewnie fajnych będa miały ;)

reklama
A my mimo że już wybór imienia mamy ułatwiony bo tylko dla chłopca to i tak ciągle nie wiemy.Mój mąż co jakiś czas rzuca jakimś imieniem swoich kolegów z pracy.Osłabia mnie ::) Na razie podoba nam się Sebastian.Kiedyś miałam chopla na punkcie Kordiana ale to imię jest takie GODNE a nazwisko mojego męża takie pospolite ;D no nie pasują do siebie.Pamiętajcie że imię musi pasowac do nazwiska!

Do góry