Madame JS
Fanka BB :)
Cześć, jeszcze parę dni temu byłam w tym samym stanie co Ty, więc rozumiem ;-) Oby był pełen koszyk!!!Ja jestem mega zestresowana nawet ta jutrzejsza punkcjaciekawe ile będzie tych jajeczek
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć, jeszcze parę dni temu byłam w tym samym stanie co Ty, więc rozumiem ;-) Oby był pełen koszyk!!!Ja jestem mega zestresowana nawet ta jutrzejsza punkcjaciekawe ile będzie tych jajeczek
![]()
Chyba w porządku@Strusio85 , jak u Ciebie?
Super... oby wszystkie jajeczka były ok... bo mi pobrali 11 z tego 8 mozna było zapłodnić ... wszystkie sie zapłodniły... ale z tego zostały 4 blastocysty .. trzymam kciuki zeby u ciebie wszystkie można było zapłodnić!!!Dziewczynki już jestem powszystko dobrze pobrali mi 7 jajeczek
wiec chyba tragedii nie ma
jutro maja się ze mną skontaktować jak sie zapładniają mam nadzieje ze będzie wszystko super
A wiesz już czy będą mrozili czy ze świeżaków transfer ?Dziewczynki już jestem powszystko dobrze pobrali mi 7 jajeczek
wiec chyba tragedii nie ma
jutro maja się ze mną skontaktować jak sie zapładniają mam nadzieje ze będzie wszystko super
Jeżeli ładnie się zapłodnia to transfer we wtorekA wiesz już czy będą mrozili czy ze świeżaków transfer ?
Super... czekam na infoJeżeli ładnie się zapłodnia to transfer we wtorek![]()