Karolajna8989
Fanka BB :)
Dr Gajewska-Kocharek i jestem baaardzo zadowolonaLekarze się zmieniali .. ale pierwszy był Dr. Mercik i do niego się zapisuje... on zdecydował o histeroskopii. A Ciebie kto prowadzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dr Gajewska-Kocharek i jestem baaardzo zadowolonaLekarze się zmieniali .. ale pierwszy był Dr. Mercik i do niego się zapisuje... on zdecydował o histeroskopii. A Ciebie kto prowadzi?
Byłam u niej jak miałam stymulacje robiła mi usg ... fajna babka :-) a skąd jesteś ?Dr Gajewska-Kocharek i jestem baaardzo zadowolona![]()
Świętochłowice a ty?Byłam u niej jak miałam stymulacje robiła mi usg ... fajna babka :-) a skąd jesteś ?
Mysłowice:-)Świętochłowice a ty?
A co ona ci powiedziała.. że zamrożą? A mówiła kiedy będzie transfer?Mysłowice:-)
A co ona ci powiedziała.. że zamrożą? A mówiła kiedy będzie transfer?Świętochłowice a ty?
Inna Pani dr mi tak mówiłaA co ona ci powiedziała.. że zamrożą? A mówiła kiedy będzie transfer?
Koniecznie daj znać .. czekam z niecierpliwościąInna Pani dr mi tak mówiłamoja prowadząca ze teraz wiec mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu spróbujemy świeża jak nie wyjdzie to w przyszłym miesiącu mrożona
![]()
Ja jestem mega zestresowana nawet ta jutrzejsza punkcjaKoniecznie daj znać .. czekam z niecierpliwością![]()
Nie stresuj się ... będzie dobrze... mam nadzieje, że będziesz miała dużo prawidłowych jajeczek... żeby mogło się jak najwięcej zapłodnićJa jestem mega zestresowana nawet ta jutrzejsza punkcjaciekawe ile będzie tych jajeczek
![]()