Karolajna8989
Fanka BB :)
Masz racjeBędzie dobrzetak naprawdę to potrzebny tylki ten jeden szczęśliwy i trzeba wierzyć ze to właśnie ten
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz racjeBędzie dobrzetak naprawdę to potrzebny tylki ten jeden szczęśliwy i trzeba wierzyć ze to właśnie ten
![]()
Nie właśnie nie bo tutaj płeć określają dop po 16 tyg.ale my chcemy niespodziankęDziś już się może tego dowieszdawaj znać po USG
![]()
Ja tam jestem bardzo ciekawa co siedzi w moim brzuchu ...lubię niespodzianki ale w tej sytuacji nie mogę się doczekać aż się dowiemNie właśnie nie bo tutaj płeć określają dop po 16 tyg.ale my chcemy niespodziankę
Poki co z usg wszystko wygląda prawidłowo..dzidziuś rośnie zdrowo
Teraz czekamy 10 dni na wyniki z krwi czy wszystko oktakze proszę nie przestawajcie trzymac kciuki za nas
![]()
Daj koniecznie znać bo sama jestem ciekawa co tsm u Ciebie siedzi hahaJa tam jestem bardzo ciekawa co siedzi w moim brzuchu ...lubię niespodzianki ale w tej sytuacji nie mogę się doczekać aż się dowiem
Super. Ja mam w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Trzymam trzymam![]()
Będę informowaćDaj koniecznie znać bo sama jestem ciekawa co tsm u Ciebie siedzi haha
Hejka. Mówiłaś coś o próbnym transferze.. wiesz może jaki to koszt tych dodatkowych badań? Mi powiedziała, że jak się teraz nie uda to następnym razem powinniśmy zrobić transfer próbny. W czwartek mam transferHej wszystkimwłaśnie zadzwoniła do mnie Pani dr. Z 3 zarodkow tylko jeden jest prawidłowy trochę mi smutno bo miałam nadzieje ze wszystkie będą zdrowe. Ale zawsze mamy tego jednego szczęśliwca
![]()
Kochana moja ginekolozka zanim dopuści mnie do transferu robi dużo dodatkowych badań min PTA ale jak widać słusznie z 3 zarodkow jest tylko jeden prawidłowy i żeby go nie zmarnować Pani dr mówiła o próbnym. Wszystko będę wiedziała na następnej wizycie wszystko zależy od mojego endo. Kochana jaki koszt nie wiem już przestałam nawet pytać bo trochę już pieniążków poszło..Hejka. Mówiłaś coś o próbnym transferze.. wiesz może jaki to koszt tych dodatkowych badań? Mi powiedziała, że jak się teraz nie uda to następnym razem powinniśmy zrobić transfer próbny. W czwartek mam transfer![]()
Kiedy masz wizytę? Ja już dostałam okres i jak dobrze pójdzie to za ok 2 tyg transfer!!!Kochana moja ginekolozka zanim dopuści mnie do transferu robi dużo dodatkowych badań min PTA ale jak widać słusznie z 3 zarodkow jest tylko jeden prawidłowy i żeby go nie zmarnować Pani dr mówiła o próbnym. Wszystko będę wiedziała na następnej wizycie wszystko zależy od mojego endo. Kochana jaki koszt nie wiem już przestałam nawet pytać bo trochę już pieniążków poszło..
Ja mam wizytę między 10 a 12 dc wiec nic tylko czekam na miesiączkęKiedy masz wizytę? Ja już dostałam okres i jak dobrze pójdzie to za ok 2 tyg transfer!!!