Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet nie wiesz jak się z Tobą cieszę!
DziękujęNawet nie wiesz jak się z Tobą cieszę!
Tak duuuzo przeszłaś! Oby ta chwila trwała kolejne 8 i pół miesiąca![]()
Asiu całe forum trza kciuki!!! Pięknie
MamoAnioła też masz teraz tak że są dni z mniejszą aktywnością dzidzi?@WinWin , piękniejszych wieści nie mogliśmy już dzisiaj usłyszećtrzymamy kciuki za maluszka!
Tak, ale to naturalne, bo maluszek ma już w brzuchu zdecydowanie mniej miejsca. Z córa miałam tak, że były dni, że wgl nie czulam ruchów, nawet ktg wychodziło nieprawidlowo - kazali mi jeść słodycze podczas badania, żeby pobudzić córkę do ruchuMamoAnioła też masz teraz tak że są dni z mniejszą aktywnością dzidzi?
Masz już imię dla córci?Tak, ale to naturalne, bo maluszek ma już w brzuchu zdecydowanie mniej miejsca. Z córa miałam tak, że były dni, że wgl nie czulam ruchów, nawet ktg wychodziło nieprawidlowo - kazali mi jeść słodycze podczas badania, żeby pobudzić córkę do ruchuniemniej jednak zwracaj uwagę czy ruchy są wyczuwalne. Lepiej nie bagatelizować ich braku.
Tak, będzie Maja. Znowu córka wybrała imię dla rodzenstwaMasz już imię dla córci?