Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to bym bardzo chciała, żeby moje dziecię pospieszyło się trochę na światA lekarz wczoraj dał mi zwolnienie już do 8 grudnia
Trzeba będzie nogi zaciskać jak by się młodemu spieszyło na świat wcześniej![]()
Melduję się po wizycie. Mamy 1600 gram kawalera (a jest 2 tygodnie starszy od córy MamyAnioła) , wszystko jest dobrze,
Lekarz powiedział żebym się zaszczepiła na grypę i krztusiec , co o tym sądzicie?
Hej. To u mnie to samo z liczeniem tygodni jak u ciebie w pierwszej ciąży
Z wyprawką idę po kosztachwózek , łóżeczko i ubranka od znajomych , ubranka wyprane i ułożone w regale już. Muszę dokupić materac do wózka, wanienkę i łóżeczko dostawkę do sypialni no i smoczki butelki i laktator.
Muszę jeszcze ogarnąć wyprawkę do szpitala .
Dzięki za wszystkie rady, już się dowiadywałam cen w aptece ale jeszcze pójdę do lekarza rodzinnego zapytać o te darmowe szczepionki na krztusiec w ciąży w 3 trymestrze ,Kaja, szczep się na krztusiec. Są też dostępne szczepionki w ciąży na RSV, drogie jak cholera ale warto. Krztusiec znowu wraca, niedawno zmarło 4 tygodniowe dziecko, które to złapało a nie zdążyło się jeszcze zaszczepić. Jego matka nie szczepiła się w ciąży. Polecam też z całego serca szczepionkę na RSV. Mój syn złapał tego wirusa jak miał rok, skończyło się na zapaleniu płuc i szpitalu. Niestety wirus ten bardzo osłabia płuca na długo i od tego czasu miał już 2 razy zapalenia oskrzeli, 2 razy kolejne zapalenia płuc. Teraz musimy zrobić przerwę od żłobka bo za dużo choruje![]()
5dpt, nie brałam ovitrelle ani niczego takiegoAsiu który to dzień?
Idziesz na betę jutro?5dpt, nie brałam ovitrelle ani niczego takiegoszok szok szok! 10 zarodek i pierwszy raz taki wynik!